Обява

Свий
Няма добавени обяви.

General Grabber at2 vs. BFgoodrich Mud-Terrain T/A KM2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: General Grabber at2 vs. BFgoodrich Mud-Terrain T/A KM2

...сигурен бях,че тези реакции ще ги има,но това са моите изводи от Витара къса база!...Карал съм много джипове и то дълги бази и тежки също,също много други познавам,които са на същото мнение,но нека не превръщаме това във спор! ....Твърдението ми е главно за регенератите!Просто с кални гуми,ако някой ми каже,че със 130км/ч е същото като с обикновенни асфалтови и че във завоите е същото и че не му тресе джипа.....смятам да не гледам на това сериозно! ....Съгласен съм с теб,че на лек и малък джип се усеща в пъти повече дискомфорта! ....?Имах и Патрол дълга база с кални гуми,такаче имам база за сравнение!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Колеги предстои ми да поръчам грабери и бях решил да е 225 75 15 поради съображения ,че са направени в Америка,а някъде някой беше пуснал мухата ,че тези от от Мексико били с по-малко слоеве на страните???(дали е така си нямам на идея) ...Е ОК ,но вчера видях една Г-класа и беше с 235 и просто изглеждат супер...И пише ,че са подсилени или нещо подобно...В едни сайтове пише LT-lite truck в някой XL ...Върви ,че ги разбери...Но почвам да си правя извод ,че именно те са подсилени макар ,че са произведени в Мексико...И също в официалния им сайт пише са 13.5 ,а в една брошура пише 10мм ,но тези на Г-класата със сигурност бяха с доста дълбок грайфер ...
      Ако имате някакво инфо споделяйте ...НО май се насочвам към 235 /75/15 пък да става каквото иска...
      Поздрави!
      Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Като решиш твърдо какво искаш,драсни едно лично,ще помогна с цената.
        Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
        Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

+1 от мен за BFgoodrich Mud-Terrain T/A KM2. Карам ги от съвсем скоро и съм много доволен.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Взех си грабер...Взех по-голям размер от първоначално предвидения защото имат осезаема разлика в разстоянията между блокчета ,а това ще помогне за калта Пък и са малко по височки....И така де...Взех 235/75/15 Това е правено в Мексико с 13.5мм дълбочина на грайфера и принципно се водят LT -lite truck което ще рече ,че са за по-големи товари (1000кг на гума са някъде) и мислех ,че можеееееееее и да са леко по-подсилени бордовете...Дали е така ще покаже времето...Гумите изглеждат супер и ми дойдоха на цена +транспорт+монтаж на 705лв ...Това е без никакви отстъпки и тем.подобни...
            Ще пиша впечатления...Само ме издразни ,че едната беше с бял надпис ,а другите леко синееха...Е преборих проблема Аз съм на тема ЕКО-Витара Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image324.jpg
Прегледи:1
Размер:143.1 КБ
ID:5302386Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image325.jpg
Размер:117.9 КБ
ID:5302387Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image326.jpg
Размер:126.2 КБ
ID:5302388Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image327.jpg
Прегледи:2
Размер:183.6 КБ
ID:5302389Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image328.jpg
Размер:171.0 КБ
ID:5302390Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image329.jpg
Размер:217.5 КБ
ID:5302391Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image330.jpg
Размер:230.9 КБ
ID:5302392

Коментар

235-70-16 ги взех 714лв с отстъпките. Моите са американски и са с бoидисани надписи и са с широките канали Не съм сигорен колко милиметра са БФ гудрич АТ са с по тесни канали

Коментар

Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнение
                Взех си грабер...Взех по-голям размер от първоначално предвидения защото имат осезаема разлика в разстоянията между блокчета ,а това ще помогне за калта Пък и са малко по височки....И така де...Взех 235/75/15 Това е правено в Мексико с 13.5мм дълбочина на грайфера и принципно се водят LT -lite truck което ще рече ,че са за по-големи товари (1000кг на гума са някъде) и мислех ,че можеееееееее и да са леко по-подсилени бордовете...Дали е така ще покаже времето...Гумите изглеждат супер и ми дойдоха на цена +транспорт+монтаж на 705лв ...Това е без никакви отстъпки и тем.подобни...
                Ще пиша впечатления...Само ме издразни ,че едната беше с бял надпис ,а другите леко синееха...Е преборих проблема Аз съм на тема ЕКО-Витара [ATTACH=CONFIG]360602[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360603[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360604[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360605[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360606[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360607[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360608[/ATTACH]
                Другият път задължително да са намазани с каучук ръбовете на гумите и джантите

Коментар

Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнение
                  Другият път задължително да са намазани с каучук ръбовете на гумите и джантите
                  Колега защо би ли споделил......
                  Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                  КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

За да залепнат по-добре бе Ивчо, както и тежестите на по ръбовете на джаната а на борда(ако се кара в гората де)

Коментар

Е напълно съм съгласен ако се карат гуменките само по черно да се намажат но пича си кара виратката всеки ден из града о по малко офф така че сметнах че не му е нужен каучук.. също му препоръчах и метални вентили но той каза че с тези нямал проблеми и ги оставих тях.(всеки сам си носи кръста и решава какво да прави).

Малко се отклонихме от темата за което се извинявам Пеше.Граберките се представят добре снощи имаха малак тест по черно и аз останах изненадан как се държат на сухо със бая голям стряничен наклон катереики се на доста стръмно място.За нащо каране гумите са убиец.
                      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

на 5 април имам рожден ден и може да си подаря 4 вентилчета За сега ще е така...Вчера качвах едно хълмче с трева и като слязох после какво да видя...Гумата направо скубела тревата и имаше на стръкове между ламелите на блокчетата ...Много са тихи и нямам никакви проблеми с динамика и такива неща...Колкото си не вървеше пак толкова си не върви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X