Обява

Свий
Няма добавени обяви.

тесни или широки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: тесни или широки?

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
    Не зная за джимнито колега ма тук лагера на задна главина е 5 лв.
    Плюс това 5 год вече го карам с големи гуми като първите даже бяха оргинални руски за уаз, чистак нови барабар с вътрешни - мноо як кютук. И тази година смених лагерите на главините.Вярно само в гората го карам ма то там едно излизане с джипа се равнява сигурно на 30 такива в града.
    пак си казвам мнението че универсална кола няма.
    И съм 100% сигурен че по съвсем различен начин бих карал в гората ако непрекъснато в главата ми е как утре ще отида до офиса с джипа. Просто няма да мога да се отпусна и да си направя кефа.
    Туй го пиша не за пръв път. Кола за пътя, джип в гората.

за цената която споменаваш направо не е за вярване но в бг не ме учудва има магазини за лагери на всяка крачка не е задължително да е оригинален..
    аз тук си купих и ми излезна комплект за две полуоски заедно с втулките и семеринги близо 100€
    така че го имам доста на прдвит..
    много правилно казваш за това как се кара ако ше се ходи на работа на следващия ден
    но всичко е въпрос на вазможности при мен е по евтино да карам една джипка зщото пъраво че няма места за паркираене а и застраховки данаци подръжка става множко..........
    аз на скоро сложих нови гуми доста по големки от оригиналните и като си ги копувах по нета видях много големи разлики в цените при размерите много евтини са 235/75/15 спрямо 30/9.5/15 а те са почти еднакви.....
    поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X