Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ - ИЗНЕНАДАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ВСЕСЕЗОННИ ГУМИ - ИЗНЕНАДАТА

Вече бях споменал, че при мен зимните гуми на Nokian SUV 3 се държаха перфектно - и след 4 зими... Да, произведена в Русия - купена в Германия -нямаше никакви следи от разпадане или нещо подобно... Уважавам примерите на колегите, но опита ми показа друго... От чисто разнообразие, тази зима ще съм с Dunlop Winter Sport 5.

Коментар

Тя темата е за всесезонни. Равката е с такива на нокиан от миналата зима. Не са се опекли или разпаднали, макар че се кара малко. Та, кажете нещо за ВСЕСЕЗОНЕН бриджстоун.

Коментар

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
        Обмислям да обувам колата с тези гуми -
        BRIDGESTONE
        A005 WEATHER CONT
        Нов модел са, но все пак дали някой няма впечатления?
        Изглежда доста добра
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Като си избирате всесезонни гуми обърнете внимание на каква база е създадена, върху каква гума - зимна или лятна.
          Всеки трети е шести

Коментар

Търкулнах 4 бр бриджстоун като от снимките по-горе от Германия в посока наше село. Отзиви като пристигнат.

Коментар

Тя темата е за всесезонни.
              Благодаря за напомнянето. Разбира се, това (не) Е стар спор/тема - и не е отсега...
              Ако разделим гумите по показатели, цени и характеристики има основно 3 класа:
              1. Премиум
              2. Среден
              3. Бюджетни

(...а тук, във форума и 4-ти - с агресивен профил, за върл офф - МТ предимно...
              аааа и 5-ти - АТ, които пак са за другата тема)

Във всеки клас има наложени (или в развитие ) 3-4 марки. Посочвайте и цени за да се знае, за кои се отнася. Примерно (за 185/60/15 размера*):
              1. Премиум - на цени над 80 Е* (според размера* и спецификата)
              2. Среден - 60-80 Е
              3. Бюджетни - под 50 Е... и т.н.

При SUV цените са други, при 205 размерите за коли са други, при 165 - 185 са други...

А бюджетните за SUV са под 100 E - мога/можем и конкретно да ги разгледаме... По цени, сайтове, тестове и т.н.
              (Но говоря за Австрия, Германия и т.н.)

*Разбира се, има и изключения. За този размер примерно намерих от сегмент 1: Conti Winter Contact 860, Dunlop и Goodyear Ultragrip 9 !!! предлагане в момента за 56-60 Е - с доставката...
              Друг пример: Dunlop Winter Sport 5 205/55 R16 91H - 67 Е с доставката и т.н.
              При SUV размерите също има находки... При "върлите" 4Х4 също, ама там кой ти слага всесезонни...
              т.е. смесването на проблематиката всесезонни - зимни/летни винаги го е имало/ ще го има... Въпроса е освен приложения и +/- си, да се видят и какви са предложенията: наличието... т.е. освен цена, какво реално има при търсенето-предлагането на пазара.
              Последно редактирано от ivied; 06-10-18, 16:28. Причина: и 4-ти, и 5

Коментар

Всесезонният бриджстоун пристигна. Отзиви след проба.

Коментар

Да споделя за гудияра, за който тука съм казвал - от протектора се късат цели парчета каучук, това след около 30хил.км пробег. Карал съм зимни гуми целогодишно и до това състояние се е стигало след поне 3-4 години, а при тези гуми след 1 година. Кара се предимно бързо и агресивно, често се кара и по чакълести повърхности.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Нокиана, с който съм обул равката за сега се държи отлично. Не е разпаднал за почти година, но колата се кара малко. Бриджстоуна повече прилича на летна гума, леко съжалявам че не взех нокиан.

Коментар

Аз карам с това вече 28000 км. Зимата са супер, на мокро също. В калта и по гората досега не са ме предали. Доста търсих какъв модел АТ да взема и след препоръки взех такива. Не съ жалявам. ако има модела след две години като ги поизнося пак ще си взема от тях.

Коментар

Когато има тестове, ОК. Но когато гумите са нов модел, отзиви няма. Аз гледам тестове в този сайт -

А от ликовете в по-горния пост не видях къде една гума се определя процентно колко е летна и зимна.
                        Поздрави!

Изпратено от моят HTC One E9PLUS dual sim с помощта на Tapatalk

Коментар

Всесезонният бриджстоун пристигна. Отзиви след проба.
                          Първи отзиви на дъжд, без да съм си пресилвал късмета - колата спира добре, стабилна при завои с висока скорост. Чакам сняг.

Коментар

Резултатите от един тест ..

По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първи отзиви на дъжд, без да съм си пресилвал късмета - колата спира добре, стабилна при завои с висока скорост. Чакам сняг.
                              2022-ра по това време го кажи същото.
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

Първи отзиви на сняг - гумите надминаха и най-песимистичните ми прогнози. Както се казва, крава на лед. Вчера съм танцувал като по сликове на Кумата - уж равна улица, по която върви градския транспорт. И сутринта и вечерта беше зле - боксуваше, не спираше, разни лампички светваха по таблото. Днес беше добре.
                                Тези гуми НЕ СТАВАТ за сняг.
                                Съжалявам, че не взех всесезонни нокиан.
                                Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X