От: Re: Задължителни ли са зимните гуми през зима 2010?
Колега само да напиша малко за гърците, преди около 3 години ходих да взимам един джип от Солун, и пътувахме с брат ми към Гърция с една 124-ка, понеже тук беше студено пък и мерцедеса с това задно трябва да е с хубави гуми вече бях сложил зимни гуми. Надолу беше необичайно студено и запръска сняг като направи снежна покривка не повече от 2-3 см, е не е истина какво стана с колите в Гърция, масово не могат да се движат, умряхме от смях колко са некадърни, но и гумите явно имаха значение, понеже повечето коли ги минахме на зиг-заг, че масово спираха навсякъде по платното и боксуваха. Температурите бяха малко под нулата, нататък към Солун сняг нямаше, валеше но се топеше, колите масово с вериги тракаха по асвалта :О. Искрено ги съжали гърците. Но със сигурност аз със зимните гуми бях в пъти по добре от колкото те с техните. По пътя имаше изпратена полиция която масово отбиваше колите, напаво не ми се вярваше че този снежец направи такива задръствания. Тука улиците в кварталите са в пъти по задръстени от снега през зимата.
Първоначално публикуван от alex_markov
Преглед на мнение
Коментар