Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Matador - Offroad ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Matador - Offroad ???

Непремено ще пиша как са!За сега ,спират добре на мокър сняг също и на мокър асфалт ,не са шумни това са първите впечетления!

Коментар

На лед са мнооооогооооо зле,е то няма гума за лед, ама тая вобще не !е!

Коментар

Привет!
        То приятелю няма МТ гума която да е добре на лед.
        Виж със зимните МР 91 бях миналата зима и се държаха прилично на сняг и лед...е не са мишлен, но за цената си са си супер...
        Даже в момента ги продавам...доволен съм от тях, но ми изпаднаха други зимни гуми за без пари...та за това продавам Мадора...
        Успех...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

Не са М/Т а А/Т,знам че няма пълно щастие ама българите все гледаме да одарим два заека с 1 коршум

Коментар

Привет!
            От двадесеттина години съм ловец и бая табани съм бил на колеги дето разправят, че са гърмели зайците така...Иначе гумите не са лоши...пък за зимни такива трябва да има много лемели и каучука трябва да е по мек...
            Успех...
            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
            .................................................................................................
            Е. Абу

Коментар

Ни ламели ни каучука мек,ама вече ги платих

Коментар

Привет!
                Е малко по внимателно със газта и спирачките на лед...
                Пък дано да си вземеш и зимни...
                Моите дето ги продавам не са лоши ама пуста криза...народа няма финикийски знаци в излишък...е склонен съм и на някой отстъпки в обявената цена, но в разумни граници...пък ще видим...
                Успех...
                Е. Абу

Коментар

От една година карам с гума М/Т на Матадор МP75 с размер 31.10,5.15 и ги бях взел за 205 лева/бр от един магазин за гуми не го знам как точно се казва, намира се на кръстовището на околовръсното и бул.Черни Връх преди супермаркета и диагонално от МотоЕхперт (ако се казва така). Ето линк в бгмапс на местото.
                  http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=6...d3a279c6&tip=1

Та вече от една година карам с тези гуми и съм доволен от тях за цената си. Само съм забелязал, че на мокър (заледен) павиран път малко трудно спират и на странични кални наклони малко пързалят за тези от вас,които са чели темата "Закъсал джип на железница" (АЗ) знаят за какво говоря
                  Михаил Филипов 0887895169
                  As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
                  Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

След близо 3 години от първото питане и аз дойде ред да си задам този въпрос и да ми е трудно да открия задоволителен отговор във форума

Надявам се все пак вече да има някои пробвал тези гуми и имащ желание да сподели личен опит с нас

в момента на БГ пазара има MATADOR MP 75 Wisentta 4x4 M/T M+S

31x10,5x15 на цена от около 200лв/бр което ми се струва приемливо за гума не регенерат ... НО ДАЛИ СИ СТРУВА за по тежък офроуд ?
                    SUBARU TRIBECA '08

Коментар

От: До: Matador - Offroad ???

Здравейте,
                      преди 4-5дни си купих гуми MATADOR MP 75 Wisentta 4x4 M/T M+S и вчера ги тествах на моя си път в кал. Много съм доволен. Трудно ми е да ги сравня със старите си гуми защото те не са за офроуд и последният път едва не останах там(както каза гумаджията, освен джип трябват и гуми). Само не съм сигурен какво имаш впредвид под тежък офроуд. Пътя по който минавам е ужасна глина. Ето и някои снимки.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-01-19 1.jpg
Прегледи:1
Размер:66.9 КБ
ID:5445175Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2013-01-19 2.jpg
Прегледи:1
Размер:84.3 КБ
ID:5445176

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X