Матадор са пуснали джипови гуми с шарките на GoodYear AT/R и BFGoodrich M/T, а цените им са 30-40% по-ниски... имат и доста размери - дори 33х12,5х15 !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Matador - Offroad ???
Свий
X
-
Matador - Offroad ???
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117Тагове: Няма
-
Re: Matador - Offroad ???
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеМатадор са пуснали джипови гуми с шарките на GoodYear AT/R и BFGoodrich M/T, а цените им са 30-40% по-ниски... имат и доста размери - дори 33х12,5х15 !!!
Това може да попрецака пазара на някои модели регенерати.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеУтре ще звънна на вноситела и ще питам за цени....Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНаправо вземи една ценова листа че няма да ги запомниш всите размери и шарки.
Коментар
-
ценовата листа я има в интернет /както и за още няколко марки гуми/ www.vktyres.com
не знам защо в БГ й се носи толкова лоша слава на БФГ М/Т... да не кажа силна дума, но е една от най-продаваните марки в света
аз специално се загледах в MP-71 /аналога на Гудиър АТ/Р - нали имам пълен паркетник,не върви да му сложа гуми за кал, при положение, че няма бавни скорости/
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениеценовата листа я има в интернет /както и за още няколко марки гуми/ www.vktyres.com
не знам защо в БГ й се носи толкова лоша слава на БФГ М/Т... да не кажа силна дума, но е една от най-продаваните марки в света
аз специално се загледах в MP-71 /аналога на Гудиър АТ/Р - нали имам пълен паркетник,не върви да му сложа гуми за кал, при положение, че няма бавни скорости/
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
аз не съм ги карал и не мога да коментирам, но от 10 снимки на джипове из нета, поне 7 са с гуми БФГ МТпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Ами много просто (за BFG MT) - просто са best value for money в много отношения, най-вече тук в БГ, където параза, цените и всичко са едни други все още (и така и ще бъдат, няма да стигнем Щатите).
На скоро си говорихме - 255/85/16 BFG MT (което си е 33") се намира за над 200лв./бр., което си е цена като за регенерат.
А иначе за снимките в интернет - бих казал повечето са за 'стойка'. Релано най-често се ползват Simex и Interco (imho).
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениемного бяха шумни и не седеше добре на асфалт.B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеНе си прав колега.7 години ,бях с такива гуми.Е това за мен е ГУМАТА.Въпреки ,че никога не казвам и налагам мнение.Ама виж който и да е руски саит.Те там ,със сигурност са карали повече от мен.
Ето да не кажеш че си измислям
И като сложих това се родих:
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар