Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Matador - Offroad ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Matador - Offroad ???

Матадор са пуснали джипови гуми с шарките на GoodYear AT/R и BFGoodrich M/T, а цените им са 30-40% по-ниски... имат и доста размери - дори 33х12,5х15 !!!
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Re: Matador - Offroad ???

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    Матадор са пуснали джипови гуми с шарките на GoodYear AT/R и BFGoodrich M/T, а цените им са 30-40% по-ниски... имат и доста размери - дори 33х12,5х15 !!!
    Дай снимки бре
    Това може да попрецака пазара на някои модели регенерати.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Утре ще звънна на вноситела и ще питам за цени....

Коментар

0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
          Утре ще звънна на вноситела и ще питам за цени....
          Направо вземи една ценова листа че няма да ги запомниш всите размери и шарки.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Направо вземи една ценова листа че няма да ги запомниш всите размери и шарки.
            Е аз ще званна по тела ...не ми се разкарва до склада само за цени. Пък то ще се окаже ,че не са ги получили още и нямат цени и ебати разходката

Коментар

Ма те тия на снимката са гуми за мъгла ......
              Други шарки нема ли ??
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Долната в дясно що не ти харесва

Коментар

ценовата листа я има в интернет /както и за още няколко марки гуми/ www.vktyres.com

не знам защо в БГ й се носи толкова лоша слава на БФГ М/Т... да не кажа силна дума, но е една от най-продаваните марки в света

аз специално се загледах в MP-71 /аналога на Гудиър АТ/Р - нали имам пълен паркетник,не върви да му сложа гуми за кал, при положение, че няма бавни скорости /
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    ценовата листа я има в интернет /както и за още няколко марки гуми/ www.vktyres.com

не знам защо в БГ й се носи толкова лоша слава на БФГ М/Т... да не кажа силна дума, но е една от най-продаваните марки в света

аз специално се загледах в MP-71 /аналога на Гудиър АТ/Р - нали имам пълен паркетник,не върви да му сложа гуми за кал, при положение, че няма бавни скорости /
                    Абе да ти кажа аз съм карал BF MT, нямах проблеми в калта, изкарвали са ме, ама само мръсна газ трябва да се самоочиства, иначе се забиват, обаче много бяха шумни и не седеше добре на асфалт. Ей богу Кобрите бяха в пъти по-тихи и устойчиви на асфалт.

Коментар

аз не съм ги карал и не мога да коментирам, но от 10 снимки на джипове из нета, поне 7 са с гуми БФГ МТ

Коментар

Ами много просто (за BFG MT) - просто са best value for money в много отношения, най-вече тук в БГ, където параза, цените и всичко са едни други все още (и така и ще бъдат, няма да стигнем Щатите).

На скоро си говорихме - 255/85/16 BFG MT (което си е 33") се намира за над 200лв./бр., което си е цена като за регенерат.

А иначе за снимките в интернет - бих казал повечето са за 'стойка'. Релано най-често се ползват Simex и Interco (imho).

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          много бяха шумни и не седеше добре на асфалт.
                          Не си прав колега.7 години ,бях с такива гуми.Е това за мен е ГУМАТА.Въпреки ,че никога не казвам и налагам мнение.Ама виж който и да е руски саит.Те там ,със сигурност са карали повече от мен.
                          B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                            Не си прав колега.7 години ,бях с такива гуми.Е това за мен е ГУМАТА.Въпреки ,че никога не казвам и налагам мнение.Ама виж който и да е руски саит.Те там ,със сигурност са карали повече от мен.
                            Абе тия в руските сайтове ги знам, като им покажеш шарката на Йокохама Геоландер от която е открадната Кобрата и питат какво е това. Така че те ги карат щот това знаят, като им отвориш очите за по-хубаво разбират колко са били заблудени.
                            Ето да не кажеш че си измислям

И като сложих това се родих:

Коментар

Далече съм от тази мисъл .Истината е ,че Борис Фьодоров Гудман- "BFG "е действително продукт преодолял "стената" доста отдавна
                              B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X