Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Matador - Offroad ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Matador - Offroad ???

Абе да ти кажа може би си прав донякъде, гумата за кал не е толкова лоша при определен тип каране, обаче откакто са я пуснали на пазара са се появили още доста по-добри неща. Освен това на две от тези гуми пробих бордовете от някакви меки клечки с дебелина на молив... Ясно е че не може да се разчита на тях при нашия офроъд.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Много са зле заудър в страничен борд За яка кал мое мнение също не стават Карат се защото имат много голям деян на асвалт и яка дистрибуторска мрежа Стават за смес юркане по асвалт = чакъл Добър контрол и щадът приводите Ама за тва гуми и фирми има вече много Снимките на тази гума и други модели на фирмата за тежки рали реидове имат толкова общо колкото болидите на тези снимки и базовите им образци по улиците Става въпрос за BFG имитациите на тях не ги познавам но Както каза Яро оригиналите за това което предлагат са на народна цена Тези дни гледах нови предложения от фирми които на нашия пазар не сме и чували има вече уникални гуми за всеки вкус и каране на съвсем нормални цени Лошото е че държавата така шамари вноса на гуми че регенерат цървул е цар за потребителя преебан и ограбен
      Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 08-03-07, 00:04.

Коментар

вече не можем да се оплачем, че ни "шмулят" с митата - каквото се плаща в Европа, това е и при нас... "ТАРИК"

преди митото на някои от стоките, които внасям, беше 11,5-23,6%... сега е 2-3-5%

за автогуми /нови/ е 4,50% - справка: http://ec.europa.eu/taxation_customs...=1&Action=1#OK

това, разбира се, е за внос /не за сделки със страни от ЕС/
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
          Лошото е че държавата така шамари вноса на гуми че регенерат цървул е цар за потребителя преебан и ограбен
          Можеш ли да посочиш от коя по близка държава да отидем да си купим гуми? Схемата е отиваш по галоши , преобуваш и изхвърляш старите. За да не ни шамарят ) !
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

До: Matador - Offroad ???

година и кусур след питането, някой пробвал ли е все пак MATADOR MP71 ?

цените наистина не са толкова лоши за 31/10.50/15

Коментар

http://media.club4x4.ru/547-all-terrain-20570r15.html

Коментар

Колеги извинявам се за старата тема, ама тя е актуална за мен днес. Има ли някой впечатления от МР75 на Матадора. Ще съм благодарен ако споделите.
                Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                SSang Yong Kyron 2.0xdi
                Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Привет!
                  Аз зимата изкарах с МР 91...гумите са си добри...е не са мишлен, но са си супер като за зимна гума...аз проблеми зимата нямах...пък и цената си е супер...200 кинта за 235/70/16...
                  Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                  .................................................................................................
                  Е. Абу

Коментар

Къде мога да намеря тези гуми МАТАДОР.Аз съм от Пловдив,но и да не е в Пловдив пак става.Благодаря.
                    БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
                    TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
                    Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Някой има ли опит с тази гума?
                      Целя се към АТ гума, съобразявайки се с условията в които ползвам пажерото - Карам наистина навсякъде(АТ), но не влизам зорлен в големия батал.

Брат ми може да я вземе на 160 лв с отсъпки някакви, размер 31/10.5/Р15, затова и се изкушавам...

Коментар

Днес си обух Диското точно със такива!Все още нищо не мога да кажа освен че на всяка гума се слагаше около 100гр баланс!Утре ще ги пробвам малко из калта,да видя как се държът!А моите не са със бял надпис!

Коментар

на кви цени/размер ги взе и откъде ако не е тайна?

Коментар

235/70/16 По 146.6660 без ддс!Пимекс!

Коментар

Примекс!

Коментар

сподели първите впечатления ако ги тестваш.
                                аз вдруги ден ще се обадя да проверя какво що имат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X