Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AirJack - какво мислите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: AirJak - какво мислите?

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
    колегата с тойотата:
    давай разказа, че ми е интересно....
    А кой ги внася в БГ ?
    По-горе писах - Гладиатор - offroad24.bg

Коментар

лето Господне 83 то, ходиме на риболов за щука на едно блато, а влизане в него само с лодка...компресори за помпане...на картинка само. Решавам ши са автоматизирам...маркуча дървена конусна тапа с отвор и щуцер на струг направена по трабата на ауспуха на Москвича . Помпане безупречно...нерви нема Лодката Полска двуместна надуваема и....изкара 13 год преди да се напука толко по целите бордове от слънцето че издишаше като сирене рокфор

това ...за тия къде питат как влияят газовете на гума при напомпване

казано от практиката

ще си работи крикчето и ще си пее нали затова е създадено
      S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
      или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
      пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Някой явно не е разбрал кои са "Сашовците" от Пловдив (Офроуд клуб Гладиатор) и ми е набил отрицателен вот. Току що го видях във "Настройки" и се почудих за какво иде реч, но проверих и разбра че е стойностна система. Е незнам какво сте ме оценили в случая, моята информация или своята дезинформация.

Коментар

За Александър Ковачев сме чували. Аз лично за "Сашовците" не съм. И малко неуважително ми звучи.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            За Александър Ковачев сме чували. Аз лично за "Сашовците" не съм. И малко неуважително ми звучи.
            Добре, г-н Ковачев достатъчно уважително ли звучи? Да ме извиняваш, обаче не мисля, че тук пишем коментари по тема за пресконференция, това е форум все пак! Мисля че тези обръщения не са задължителни, още повече сред аудитория като нашата.

Коментар

До: AirJak - какво мислите?

В големия сняг го пробвах - определено е готино нещо, вдига и въобще не е нещо лабаво.

Коментар

Като пишеш в теми от преди една/две/три години, и отгоре на всичко нещо смислено на казваш, мислиш ли че правиш нещо хубаво и полезно?
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Въопще не съм погледнал датата, стана ми интересно и си добавих мнение - виновен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X