Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за HI-LIFT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за HI-LIFT

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
    Аз и преди съм питал, но дали някой може да ми покаже нагледно (снимка или схема) как се използва HI-LIFT вместо лебедка.
    Благодаря предварително.

За да ползвате Hi-lift-а като лебедка задължително трябва да имате и този кит:

Освен това трябва да разполагате и с верига която да е с дължина минимум няколко метра иначе се губи идеята. Веригата трябва да е специална 3/8 сертифицирана както и куките и... Общо взето струва няколко стотин лева...

Всичко това тежи не малко и струва наполовина на лебедка...

Въпреки явните недостатъци все пак е система която понякога може да свърши неоценима работа. Точно заради това в Мобилната спасителна служба има нарочна тренировка за работа с горната система... Влади по-горе е пуснал снимка точно от този момент...
    VPetrov.photography

Коментар

Каква е цената на този кит и откъде може да се купи

Коментар

Трапер, то Самурая като вадиш с Hi-Lifta ти се е*** майката, така че ако УАЗ-ката е затънала сериозно - не те мисля. По-добре си е лебетката, с полиспас. Представи си ако си се ЦОПНАЛ в "кравешкото блато". Дървото е само 1 и е на 20-25 метра и само докато натегнеш въжетата и хода на Hi-LIFTа ще свърши. Тогава ще трябва поне 50 пъти да презакачаш, ако изобщо стане.
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Някаде някога в мойто интернет битие бях попаднал на някаква US фирма която предлагаше разни инстроменти и имаха крик на същият принцип с работна височина 2 метра ! но при поредният преинстал на Прозореца затрих линка
          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
            Аз и преди съм питал, но дали някой може да ми покаже нагледно (снимка или схема) как се използва HI-LIFT вместо лебедка.
            Благодаря предварително.
            тук е много добре и подробно показано
            http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...arch&t=Hi-Lift

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X