Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вериги
Свий
X
-
До: Вериги
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеА този комплект 2 или 4 броя е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от krasi0573 Преглед на мнениеКолеги днес при нас гледах вериги ПЕВАГ.Момчето каза че има и джипови на цена 200-250лв.За точни размери не съм питал.
Коментар
-
След цял ден търсене и разговори с вносители на вериги, се оказа, че в София могат да се купят за L200/2005 с гуми 265/70/16 само Pewag. Вчера вечерта си купих модела Sportmatik SUV 81A -- http://www.pewag.com/kataloge/Schnee...matik_SUV.html --. Веригите бяха изпробвани веднага и останах доволен, с изключение на цената им 417 лв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнениеИ на мен ми дадоха оферта със същата цена за 31-ци. Един комплект ли взе?Същия приятел си купи за леката си кола pewag и при сравнението италианските (тези) са с по дебела верига. Това не означава, че ги класифицирам като по-добри, но за разлика в цената над 2 пъти не съм сигурен, че pewag си заслужава.
Range Rover Sport 2.7
Коментар
-
Първоначално публикуван от biogaz Преглед на мнениеИ на мен ми дадоха оферта със същата цена за 31-ци. Един комплект ли взе?
Коментар
-
В нета попаднах на доста странни "вериги" за сняг.
www.goclaws.com
www.snobootz.com
Предполагам,не е проблем да се направи нещо като goclaws и да бъде евтина алтернатива на вериги,но по леко.
При втроия вариант, има идея, но изрично пише, че не е за ОФФ, но за леки варианти и измъкване от лед, май става.
Дали някой е виждал или ползвал такива?Пътят е целта.
Коментар
-
Не мисля че това е добра алтернатива на традиционните вериги, по-скоро една много добра зимна гума би свършила същата работа като вариант 1. Вторият вариант има някакви метални пособия за допълнително сцепление, но не виждам да са сложили кои знае колко. Аз не бих си сложил такива, имайки и предвид че са около 150 $за първият вариянт и 250 $ за вторият, и са с ограничени възможности.
Коментар
-
До: Питане за вериги за сняг
Търси из форума.
Има такава тема.
В темата е коментирано подробно къде се слагат, как се слагат, и в зависимост от задвижванията, от наклоните и т.н.Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар