Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как точно се регистрира едновременно внесени джип и ремарке от Англия?
Свий
X
-
- 1 like
-
Тази табела можеш да си я поръчаш като резервна част от дилъра и да си я залепиш на "законовото" място, ако твойта я няма.
Често при пребоядисване "изчезва".
-
Има такава табела, но на нея няма ЕТО номер.
-
Добра идея Стефане, но не съм сигурен, какво ще получа, ако има начин да видя с какво разполагат ще се възползваме, това е супер лесен вариант ако е успешен.
-
Ходихме днес до дилъра на Нисан.
Цитирам - Ами опитахме, наистина опитахме ама не можахме да намерим такъв номер, моля ви обадете се на Нисан ЮК, чао....
Звъннах на Нисан ЮК и сега си пишем имейли, нещо не съм оптимист, че ще ми свършат работа, имат желание но.
В краен случай мисля да пробвам просто да вкарам някакъв правдоподобно-изглеждащ номер в ЮК талона и после да тестваме нашите в КАТ, надявайки се да не се усетят и да успее да регистрира буса.
Бъдете живи и здрави!
- 1 like
Коментар
-
Availability Certificate of Conformity (COC) (also known as homologation label or EC type-approval number)
In general COC’s are only available for vehicles which are manufactured for the European Union (EU) and have been
type approved by either a European Whole Vehicle Type Approval (WVTA) or European Small Series Type Approval
(SSTA).
For all vehicles manufactured or registered before 1995 there is no COC available at all.
EC type-approval number consists of several parts separated by an ‘*’.
Example: e11*2007/2046*0004*02
Part 1: lower case letter e followed by the code of the country issuing the type-approval. In this case
(e11*) it is a type approval granted by the United Kingdom.
Part 2: Number of the basic directive or regulation. In this case (*2007/2046*) it is an approval under
Commission Regulation No. 2007/2046.
А ето какво имаме ние:
Бъдете живи и здрави!
- 1 like
Коментар
-
"...В краен случай мисля да пробвам просто да вкарам някакъв правдоподобно-изглеждащ номер в ЮК талона и после да тестваме нашите в КАТ, надявайки се да не се усетят и да успее да регистрира буса...."
Е такава ГЛУПОСТ писана във форум, а не от двама седящи на маса в кръчма не вярвах да има!! Както и по-горната глупост за менте стикера! Ма гледайте да ви "олЕпят" и после с интерес ще чета развитието. Това, ако не ви е срам да пишете.
п.п. Аааа. Забравих да пиша. Не съм съвсем убеден, че Технотест или друга лаборатория ще издадат протокол без проблем! За каравана със сигурност дават де! Крумчо (Регулатора) лично го направи това Ако можеше да му се спести този разход, щеше да бъде направено! Вервайте ми!Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 03-05-24, 08:55.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
- 1 like
Коментар
-
Стояне,Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение"...В краен случай мисля да пробвам просто да вкарам някакъв правдоподобно-изглеждащ номер в ЮК талона и после да тестваме нашите в КАТ, надявайки се да не се усетят и да успее да регистрира буса...."
Е такава ГЛУПОСТ писана във форум, а не от двама седящи на маса в кръчма не вярвах да има!! Както и по-горната глупост за менте стикера! Ма гледайте да ви "олЕпят" и после с интерес ще чета развитието. Това, ако не ви е срам да пишете.
п.п. Аааа. Забравих да пиша. Не съм съвсем убеден, че Технотест или друга лаборатория ще издадат протокол без проблем! За каравана със сигурност дават де! Крумчо (Регулатора) лично го направи това Ако можеше да му се спести този разход, щеше да бъде направено! Вервайте ми!
Искаш ли да си мериш приказките когато си седнал зад клавиатурата щото на лично очи в очи надали ще имаш топките да ми го кажеш това!
Аз за разлика от теб правя много невъзможни неща да се случват, и това от години, но разбирам, че в полицейската ти главичка това трудно се побира като осъзнване ама аре по-лекинко.
Поздрави от далече
Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
В КАТ могат да проверят, каквото могат (това, ако имат желание), но когато се появи великобританско, общо взето го проверяват. Какво и как се проверява е съвсем пък друг въпрос. Не ме познаваш и те моля най-чистосърдечно да не ме обиждаш на "полицайче"! Никога не съм бил такъв. Помагам от моята "камбанария", с каквото мога. И пак да кажа! Тук четат много и различни хора! Разбирай го както искаш.
-
-
Графа "К" в Българските талони е номер на типово одобрение. За да се стигне до него, трябва успешно да се премине Технотест (Декра и т.н.), след което документа се входира в Автомобилна администрация, след което се ходи в КАТ където в големия талон ще бъде отразен въпросния номер, който в случая ще бъде във формат ######/ДД.ММ.ГГГГ.Дела трябват, а не думи.
Коментар
-
Благодаря много Пламене, точно това ми каза и на мен началника на отдела по регистрациите в КАТ, попитах и за цени/срокове и хората ми обясниха както съм описал и с цифри по-горе.
Това ако не успея да сменя талона в ЮК и в новия ЮК талон да има някакъв номер на ЕТО, за който съм на 99.9999999999999999999% в КАТ няма да могат да намерят кусур или дори да го проверят. Смяна на талон в ЮК е или безплатно или десетина кинта но се чака няколко седмици, минимум четири
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар