Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтини лебедки

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Ами то от там се гледа. По дрехите посрещат, по акъла изпращат. А тук кое какво е, кажете Вие.
    На чуж гръб и 100 тояги са малко,пък и лебетка сигурно виждам за първи път.

Дано не се случи и навас нещо от сорта .Сигорно тогава ще бъде виновен Папата.
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-03-09, 20:20. Причина: Сливане на 2 последователни публикации

Коментар

До: Евтини лебедки

Колега SARO, мисля че темата е изчерпана.

Изяснихте позицията си - не всеки е съгласен с нея, за мен лично част от претенциите ви са смешни, но това е лично мнение - всеки вижда слънцето през собствените си очила.

В изложението ви има меко казано неточности и явни извъртания. На първо, че и на второ четене, излиза че Явор ви е виновен че не ви е дал по-добра и по-скъпа лебедка като компенсация за това че се е появил гаранционен дефект (ако въобще е гаранционен), отстранен за 48 часа.

Ако имате какво да добавите към коментара на продавача - лъже ли, заблудил ли ви е, неточна информация ли ви е дал - коментирайте.

Коменари ей така за разтуха, в търговски спор, ми се виждат не на място.

Ако нямате какво да добавяте, заключвам темата. Бе ви дадена думата, изказахте се, както и другата страна. Всеки може да си направи заключения за себе си.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

някой е спестил телефонно обаждане. SARO като представител на ф-та на Явор трябва да е запознат с условията на гаранцията. Да обясни на клиента си за куриерските услуги. Явор да подмени машинката ако е непоправима. Лебедката е поправена и върната. SARO се е претиснил пред клиента си, нормално е. Нали утре ще кажат SARO дава фалшиви лебедки - а човека си ги монтира и си търси начин на прехрана. Абе искам да кажа ,че нито Явор нито SARO имат интерес да лъжат клиентите си. НЕ ГИ ПОЗНАВАМ

Коментар

И аз съм на мнението на Гоблин. Кой прав, кой крив, темата се изчерпи сякаш. Ако има нещо ново - добре, но ако няма просто се изяснете с Явор. Още повече щом трети човек е ползвал лебедката никой не може да каже как я е експлоатирал. Не познавам нито един от двамата в спора, но мисля че в претенциите на купувача има капка смисъл и може би е нормално да чака някакъв морален реверанс от продавача/все пак знаете, че клиента е винаги прав/. По-скоро обаче мисля, че случката е лош късмет за купувача и Явор е направил, каквото е трябвало и според правилата.
          http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
          http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Лош късмет е едно, очакване на по-добър/по-горен модел за без пари вместо коректно гаранционно обслужване (което е налице) е друго. То ако ставаше така всеки щеше да си направи анти-лебедково сафари с единствена цел да и види сметката и да отскочи на по-горно ниво.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X