Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтини лебедки

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтини лебетки

И като праща за сметка на получателя,защо праща цялата карантия(въжето и водача)?При положение че е предупреден
    да изпратят само лебедката за да плащат излишни килограми на куриерите
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Прави сте за доста работи,нито искам да оронвам авторитета нито да рекламирам нещо .Клиентите искаха един модел за П. П .но от VROMOS ни предложиха друг за целта определено ги послушах но при положение че стана така, и това е първата лебедка която продавам от тяхната фирма и става още при първото дърпане според мен трябваше или да пратят друга нова или по скъпа или да върнат парите на клиента а транспорта за тяхна сметка и с извинение към клиента и мене.Така си мисля аз надявам се този случай да е последен и определено имах положително отношение към фирмата а сега ?
      Последно редактирано от kinex; 20-03-09, 19:17. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
        Нека запазим добрия тон.Мисля ,че проблемат ще се реши между тях.Принципно аз съм монтирал зве такива лебедки и хората са останали доволни.Но мисля ,че споровете се решават с разумни разговори а не с нападки и обиди ,все пак сме цивилизовани хора.

Нека запазим, добрия тон !- Дотук съгласен.

Ама по нататък ? Как така поставяш на една везна един клеветник и фирма доказвала реномето си сред колегите, с години упорит труд и честно отношение.

Как така " между тях си " ?

Ами ние колегите , които се занимаваме с Благотворителност по Домовете за деца в неравностойно положение ?

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48266

Ако утре някой подобен клеветник с едно мнение напише че сме " педофили ", например ???

Тогава, " между нас си " , ли ще трябва да се реши проблемът ?

Дали не трябва да разчитаме и на колегите, които ни познават, да защитят доброто ни име ???

Не съм съгласен. Става дума за лъжа и откровенна клевета, а там безучастните наблюдатели, носят друго име !
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
          Нека запазим, добрия тон !- Дотук съгласен.

Ама по нататък ? Как така поставяш на една везна един клеветник и фирма доказвала реномето си сред колегите, с години упорит труд и честно отношение.

Как така " между тях си " ?

Ами ние колегите , които се занимаваме с Благотворителност по Домовете за деца в неравностойно положение ?

Ако утре някой подобен клеветник с едно мнение напише че сме " педофили ", например ???

Тогава, " между нас си " , ли ще трябва да се реши проблемът ?

Дали не трябва да разчитаме и на колегите, които ни познават, да защитят доброто ни име ???

Не съм съгласен. Става дума за лъжа и откровенна клевета, а там безучастните наблюдатели, носят друго име !
          Ние можем само да коментираме дадената случка но едвали можем да кажем кой в случая е виновен.Тук нещата опират до това дали клиента е бил правилно информиран и ако е бил то вината е негова но това могат да кажат само двете страни по казуса .Затова казвам ,че трябва да се разберат по междуси.Също така мисля ,че не е коректно това ,което прави колегата от плевен да пише по всички форуми . Ако при мен бе възникнал подобен проблем първо бих го разрешил с Явор и ако няма разрешение на проблема и аз съм правия бих го споделил във форума. Но пък е доказано ,че в споровете се ражда истината а тя за сега е на страната на Явор.

Коментар

Първоначално публикуван от SARO Преглед на мнение
            Прависте за доста работи,нито искам да оронвам авторитета нито да рекламирам нещо .Клиентите искаха един модел за П. П .но от VROMOS ни предложиха друг за целта определено ги послушах но при положение че стана така, и това е първата лебетка която продавам от тяхната фирма и става още при първото дърпане според мен трябваше или да пратят друга нова или по скъпа или да върнат парите на клиента а транспорта за тяхна сметка и с извинение към клиента и мене.Така си мисля аз надявам се този случай дае последен и определено имах положително отношение към фирмата а сега ?
            Макар клиента сам да си е виновен има известен резон в думите му. И аз като си купя нещо не много евтино и ако съм го използвал напълно според предписанията на продавача няма да ми е приятно да се развали на първото ползване. Щом обаче съм се съгласил с условията на покупката ще считам по-скоро за морална постъпка от страна на продавача ако поеме някои от разходите, тъй като е лоша реклама и за него да не сработва продукта още от първите ползвания. Пак повтарям, ако продукта е използван според предписанието.

Наистина обаче, спора си е между купувач и продавач и те трябва да уточнят всички детайли.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Прависте за доста работи,нито искам да оронвам авторитета нито да рекламирам нещо .Клиентите искаха един модел за П. П .но от VROMOS ни предложиха друг за целта определено ги послушах но при положение че стана така, и това е първата лебетка която продавам от тяхната фирма и става още при първото дърпане според мен трябваше или да пратят друга нова или по скъпа или да върнат парите на клиента а транспорта за тяхна сметка и с извинение към клиента и мене.Така си мисля аз надявам се този случай дае последен и определено имах положително отношение към фирмата а сега ?
              Колега нито теб познавам лично нито Явор ,но всеки човек който поне веднъж е разпъвал Лебедка ще потвърди ,че е почти невъзможно да се скъса въпросното болтче ако не е разпънато въжето до край т.е. Неправилна експлоатация ,а относно шума в редуктора съм склонен да вярвам ,че може да е било дефект(както се казва "Случва се и при най добрите гледачи на кучета ") това незначи обаче ,че трябва ВЕДНАГА да се изпраща нова пък и по-скъпа.Според мен Явор е постъпил по възможно най-коректния начин и не виждам особен смисъл в подобни теми ,защото доста хора от този ,а и не само този форум знаят че той е доста коректен

Поздрави !!!

Коментар

До: Евтини лебедки

Един от случайте в които клиента не е прав.

Познавам Явор като много коректен в качеството му на търговец.
                В повичето пъти за кефа на клиента прави даже повече от необходимото или от договореното и заплатеното.
                От всичко видно става ясно, че клиента не е прав.

А за да изпрати трите кашона клиента си е имал причина, с подобен панаир се е надявал на нова лебедка или на връщане на парите.

Поставяли сме подобна лебедка на пътна помощ, но 15 000 либри. Вече трета година работи безотказно, единствено се смениха през този период 3 въжета заради недобрата експлоатация.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Колега SARO, когато не се познавахме добре с Явор бях закупил от него лебедка, която се наложи да я върна. От фирма Вромос постъпиха съвсем коректно и ми върнаха платената от мен сума.
                  Така, че за мен това е една от малкото наистина коректни фирми, вносители на неща от Китай. Не мога да взема страна, т.к. не съм разглобил съответното изделие, но по принцип доста често се случва китайски стоки да дават дефекти. Според мен Вромос са постъпили повече от коректно към Вас. А транпорта на всяка гаранционна стока е за сметка на клиента. ПРАВИЛО е при търговията. И аз мога да бъда недоволен, че имам МПС в гаранция и за нещо дребно, което струва 2-5 лв. трябва да изгубя 1 свой ден и 100 лв. за гориво, за да го закарам в оторизирания сервиз, но такива са правилата на играта.

П.П. Виждам, че сте от скоро в този форум и не ни познавате. Надявам, се обаче, че ще продължите да четете и пишете /с повече старание и по-грамотно/ тук. И ще разберете, че сме коректни хора с чувство за справедливост. Надявам се и Вие да се присъедините към нас.
                  С най-добри чувства.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Това обаче с куриерите е много гадна работа.Такава случка може да се случи на всеки,и съгласете се че всеки би се издразнил. Да купиш за някаква сума нещо и после по независещи от теб обстоятелства да се изръсиш още 100лв.Наистина кофти късмет ама и парите да не ги сере камила у дома.
                    Аз мисля че за случая Явор е прав.Дали лебедката е купена в Бургас или в Сандански,за да се отремонтира трябва да влезе в сервиза.Не може сервиза да отиде при лебедката.Все някой трябва да я занесе.Искаме да е@@ем дявола ама не става.

Коментар

... нито искам да оронвам авторитета ...
                      Не искаш да уронваш авторитет, ама и тук, и в другите форуми си написал

... но се оказа че трябва да платя 51 лв ремонт и транспорта общо 102лв ...
                      при положение, че това, което си платил, НЕ е било за ремонт, а транспортни разходи, които на всичкото отгоре са били по-високи, отколкото е необходимо, поради това, че съвсем ненужно си изпратил и въжето, че и водача(?!?)

Също така си посочил като дефект скъсването на болтчето на въжето, за което вече се каза, че може да е единствено в следствие от неправилна експлоатация, за която никой производител и търговец по света не поема никакви гаранции.

Т.е. от това, което четем, излиза, че съзнателно даваш невярна информация. Какво следва от това?!?
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Не искаш да уронваш авторитет, ама и тук, и в другите форуми си написал

при положение, че това, което си платил, НЕ е било за ремонт, а транспортни разходи, които на всичкото отгоре са били по-високи, отколкото е необходимо, поради това, че съвсем ненужно си изпратил и въжето, че и водача(?!?)

Също така си посочил като дефект скъсването на болтчето на въжето, за което вече се каза, че може да е единствено в следствие от неправилна експлоатация, за която никой производител и търговец по света не поема никакви гаранции.

Т.е. от това, което четем, излиза, че съзнателно даваш невярна информация. Какво следва от това?!?
                        Е как какво отиваме "на баня,че замириса на..."
                        ПАВКО
                        0888802068

Коментар

Пичове ,малка час от вас познавам от двете срещи в с МЕЧКА ,свесни сте за което ви поздравявам, и дано повече са като вас .Също бях останал с положително впечатление от Явор и неговите мнения из форума претполагам че това е един голям гаф който се породи от обстоятелсвата, за което немие приатно .Неискам никой да ме защитава нека съм лъжец но всеки който се постави на мое място и и се изложи без да има каквато и вина .........Моделът лебетка я препоръчаха от vromos ,естествено те знаят по добре кое би ни свършило по добра работа , след монтажа на същата което нее проблем ,човека отива във В Търново да товари джип и .............. може да се случи на всеки макар че и аз бях изненадан .Аджеба как утре да продам друга лебетка на някой и дали няма да се окаже че, 1 лебетката нее монтирана правилно ,2 дърпал е танк ,3 нещо акомулатора или някакви други обстоятелства. Яворе жив и здрав бъди но кажи ти на мое място как би постъпил. Яз на твое място бих, 1 предложил друга лебетка не отваряна както беше и тази, 2 друг модел макар и по скъпа което за клиента нямаше значение ,3 да върна парите или нещо друго за което не се сещам в момента.И определено расходите по куриерите както и извинение поне на клиентите.Всеки си знае за него . Нека правописа дамие проблем.

Коментар

Пичове ,малка час от вас познавам от двете срещи в с МЕЧКА ,свесни сте за което ви поздравявам, и дано повече са като вас .Също бях останал с положително впечатление от Явор и неговите мнения из форума претполагам че това е един голям гаф който се породи от обстоятелсвата, за което немие приатно .Неискам никой да ме защитава нека съм лъжец но всеки който се постави на мое място и и се изложи без да има каквато и вина .........Моделът лебетка я препоръчаха от vromos ,естествено те знаят по добре кое би ни свършило по добра работа , след монтажа на същата което нее проблем ,човека отива във В Търново да товари джип и .............. може да се случи на всеки макар че и аз бях изненадан .Аджеба как утре да продам друга лебетка на някой и дали няма да се окаже че, 1 лебетката нее монтирана правилно ,2 дърпал е танк ,3 нещо акомулатора или някакви други обстоятелства. Яворе жив и здрав бъди но кажи ти на мое място как би постъпил. Яз на твое място бих, 1 предложил друга лебетка не отваряна както беше и тази, 2 друг модел макар и по скъпа което за клиента нямаше значение ,3 да върна парите или нещо друго за което не се сещам в момента.И определено расходите по куриерите както и извинение поне на клиентите.Всеки си знае за него . Нека правописа дамие проблем.
                            Едно си баба знае,едно си баба бае...Счупили сте стоката.По стечение на обстоятелствата имало и друг проблем.Който е отстранен в сервиза.А дали пък не сте я повредили Вие?Както и по горе пише,едва ли въжето е било на 1/3.Кой знае какво още премълчавате.Платили сте си транспорта на ЦЯЛАТА железария(въпреки молбата да пратите само лебетката).Къде Ви е проблема?!А че заплашвате със саморазсправа по най-тъп и селски начин?!Четем и други форуми...Не е приятно когато закупената стока се скапе,съгласен.Ама не е това начина!!!

П.П.:С колегата Явор дори не се познаваме!
                            Последно редактирано от бат'Марто; 20-03-09, 19:52.
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Нека правописа дамие проблем.
                              Ами то от там се гледа. По дрехите посрещат, по акъла изпращат. А тук кое какво е, кажете Вие.
                              Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-03-09, 20:17. Причина: Корекция на цитат

Коментар

.................Върнахме лебетката при Вромс и очаквахме резултат,слет два дена си получихме лебетката ремонтирана без дае навито въжето на нея но се оказа че трябва да платя 51лв ремонт и транспорта общо 102лв хубаво, но клиентите след това мое съобщение искаха да вънем лебетката на Яввор. При разговора с него той сподели че може да закупи лебетката на половин цена а при споменаването от менр че не съм искарал и 1 лв той отвърна, че въобще него интересува. .................
                                Колега , излиза, че преди настоящия си пост, ти вече си бил провел телефонен разговор с Явор и си бил наясно, че сумата от 51 лева е за транспорта на лебедката и 51 лева в обратна посока.
                                Дали това е справедливо или не е въпрос на договор и договорка.

Но ти категорично си бил наясно, че не става дума за цена на ремонт, както си написал в поста си. Ето това е което не ми харесва.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X