Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Топлоизолация в автомобила.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Топлоизолация в автомобила.

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
    И аз съм твърдо ЗА КОРК!
    Не е измислена по-добра, лека и безмирисна изолация.
    Сигурно ти трябват 1-2 квадрата, така , че цената ще е смешна. Лепи се с Хелметекс или Прома.
    "Доволен ще останеш"
    Успех!
    И аз. Има и ламиниран за подове. Страшно здрав е, струва си.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
      Мислим еднакво, на моят и тавана е рифел и образува скреш понякога. Но идеята със стиропора отпадна автоматично. Мислих си за нещо като изолацията, която се слага ПОД ламинирания паркет, само че 1 идея по-дебела. Чакам предложения.

Къде го има това "чудо" ?
      Здравей... питай Пламен ... той така си направи самурая
      Или питай всеки магазин за вентилационни системи продава се на рула.. меко черно микропореста гума.
      Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Корка не е ли прекалено "горим" за да се употребява в автомобил?

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
          Корка не е ли прекалено "горим" за да се употребява в автомобил?
          Другите алтернативи / меки черни и т.н. / , горят доста по-добре в сравнение с корка.
          ________________________________________________________________________________________
          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

От опит ще ви кажа че най-доброто е "изогоматерм".Направих си изолация на джипката с този материал и съм изключително доволен.Разликата е огромна.Съжалявам че не направих снимки,когато правих изолацията, но с материала се работи бързо и лесно.За няколко дни изолирах тавана,пода, вратите,калниците,включително и двигателния отсек.

Коментар

Първоначално публикуван от military extreme Преглед на мнение
              От опит ще ви кажа че най-доброто е "изогоматерм".Направих си изолация на джипката с този материал и съм изключително доволен.Разликата е огромна.Съжалявам че не направих снимки,когато правих изолацията, но с материала се работи бързо и лесно.За няколко дни изолирах тавана,пода, вратите,калниците,включително и двигателния отсек.

Как си личи кой му разбира. И аз го сложих на един Дифендър. Тъпото е , че го лепих с Хелмевект в гаража и вечерта не знаех къде се намирам. Много грозно се дрогирах. И постоянно си представях циганчета с торба на мутрата.

Не мога да кача снимки. Отсъства някакъв знак за сигурност. Кво пък е това?
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Не се лепи с хелмевект,материала си върви с лепилото "Изогел".

Коментар

ще кажете ли откъде може да се вземе и някакви цени?
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
                  Учи се от всеки, не подражавай на никого, работи здраво!
                  In God we trust, all others must pay in advance.

Коментар

http://www.gomaplast-bg.com/Goma_contacts_BG.html

Коментар

Според мен използването на материали, които са пригодени за автомобили ще е най-добре, с цел избягването на всякакви проблеми от типа на подгизване или по-лошото - подпалване. Dynamat, които предложи и съфорумникът dorian, имат много продукти за тази цел. Аз ти препоръчвам DynaPad, който е многослоен и го дават именно за тази цел. За съжаление е скъпо. Има и алтернативи на други фирми, но в момента не мога да се сетя.
                      http://www.dynamat.com/products_automotive_dynapad.html

Коментар

Извинявам се, че повдигам въпроса, но искам и аз да си топлоизолирам колата. Причината, която ме накара е, че в момента при тези валежи и студ не мога да си отключвам колата (с централно е). Интересува ме това DynaPad от къде мога да си го закупя, а оттам ще разбера за колко пара. Топлоизолация /шумоизолация/ не може ли да се получи и с хидроизоляционна лента, която може да се намери в бриколаж?
                        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

В Плевен го има в TOYAGA. Това е продукт на DYNAMAT. За да си облепиш цялата джипка ти гарантирам, че ще глътне повече от 1000-1500 лева за материала , а и проблема с замръзването на централното няма да изчезне. По вероятно мизерията, която се е набила с времето по механизмите за отключването на вратите е повече и замръзва. Може би, ако вземеш едно спрейче (универсална почистваща смазка от рода на WD40) и разглобиш механизмите и почистиш с този препарат - ще имаш по-добър резултат.

Коментар

Първоначално публикуван от Nokian78 Преглед на мнение
                            В Плевен го има в TOYAGA. Това е продукт на DYNAMAT. За да си облепиш цялата джипка ти гарантирам, че ще глътне повече от 1000-1500 лева за материала , а и проблема с замръзването на централното няма да изчезне. По вероятно мизерията, която се е набила с времето по механизмите за отключването на вратите е повече и замръзва. Може би, ако вземеш едно спрейче (универсална почистваща смазка от рода на WD40) и разглобиш механизмите и почистиш с този препарат - ще имаш по-добър резултат.
                            Тази цифра е много ... стряскаща . Какво друго може да се предложи за изолиране на колата (за препоръчване е да е незапалим матриал и да не е за такава четирицифрена сума)?

П.П.Изчетох различните предложения и отзивите за тях в темата, но не мога да реша, кое е най-подходящото (за малко пари и незапалимо или труднозапалимо).

Благодаря
                            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Bravo Преглед на мнение
                              ще кажете ли откъде може да се вземе и някакви цени?
                              В База нова е офиса. Влизаш, заобикаляш и преди да излезеш гледаш в ляво. Основната им дейност са водопроводни части. Главния склад е като влизаш в града от към млекозавода, подминаваш кръговото и гледаш в ляво. Голям нов склад. Остъклен. Попитай.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                                Извинявам се, че повдигам въпроса, но искам и аз да си топлоизолирам колата. Причината, която ме накара е, че в момента при тези валежи и студ не мога да си отключвам колата (с централно е). Интересува ме това DynaPad от къде мога да си го закупя, а оттам ще разбера за колко пара. Топлоизолация /шумоизолация/ не може ли да се получи и с хидроизоляционна лента, която може да се намери в бриколаж?
                                Кой те излъга,че когато си топлоизолираш колата ще можеж да я отключваш централно-иначе тези материали и аз ги продавам и то на разумни цени,но ака гониш само това,не си хвърляй парите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X