Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой продава автомобилни лампи Narva? + различни поучения на тема лампи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кой продава автомобилни лампи Narva? + различни поучения на тема лампи

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Какво всъщност те тормози?

И аз му се чудя. За над 1 000 000км, я съм сменил 3, я 4, и то май предимно преди преврата.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      ...ПП: @itsso - CoilCRaft нещо ми се лигавят. Няколко запитвания им пращам вече, и нищо. Имя ли някой друг европейски представен производител на импулсни трафове, с приличен по съдържание каталог на готови трафове?
      Готови почти не ми се е налагало да използвам. Иначе Кашке имат някакви готови, но като параметри са основно за сериите Topswitch и производни. То не, че се сещам какъв ще е тоя универсален траф който ще докарва КПД, смущения, че и да пасва като други параметри. Ако има ще е по-скоро частен случай...
      Дросели има приличен избор на склад по магазините - Комет, Футурел, МТ1 и други които сигурно пропускам в момента. Ширпотреба, естествено.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Нищо не ме тормози, аз съм щастлив човек.

Опитвам се да направя конкретно нещо, което между другото има смисъл само ако човек има зрение доста над средното. Иначе не.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Готови почти не ми се е налагало да използвам. Иначе Кашке имат някакви готови, но като параметри са основно за сериите Topswitch и производни. То не, че се сещам какъв ще е тоя универсален траф който ще докарва КПД, смущения, че и да пасва като други параметри. Ако има ще е по-скоро частен случай...
          Дросели има приличен избор на склад по магазините - Комет, Футурел, МТ1 и други които сигурно пропускам в момента. Ширпотреба, естествено.
          Гадовете от CoilCraft имат серии специално за даден чип, най-разнообразни при това, а не само на един производител. Имат и "купи онлайн директно", обаче така и не поискаха да кажат фактурата европейска ли ще е, или американска. В единия случай се ходи на митница, със все оскъпяването, а в другия - идат до вратата. А това за компоненти от порядъка на 4 долара парчето вече става дявол на магаре. А никак не ми се навиват трафове. Някога си играех, ама съм станал мързелив.

По темата: ако наистина има +50% току виж съм си поиграл. Смятам модула за единия фар да се побере в максимум 2 цигарени кутии. Ма няма да е скоро. А е достатъчен само един, за да се види дали реално има смисъл. Само дето много ми станаха дините напоследък.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Така, един от вносителите преслушан. "Ааа, това го продаваме по принцип, ама отдавна не сме го внасяли, какво ви пречи синьото?". Продължаваме издирването.

Коментар

Narva се внася от "Авторай". Поне на сайта им пише, че предлагат пълната гама от лампи.

Коментар

Първоначално публикуван от joe Преглед на мнение
                Narva се внася от "Авторай". Поне на сайта им пише, че предлагат пълната гама от лампи.
                Точно така:
                Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Така, един от вносителите преслушан. "Ааа, това го продаваме по принцип, ама отдавна не сме го внасяли, какво ви пречи синьото?". Продължаваме издирването.

Коментар

А "ебай" какво казва по въпроса?
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Сега ми попадна една крушка Нарва - на кутийката пише: Вносител: "КАС Трейд" ООД, София бул. България бл. 18, тел. 02/958 5623.

Коментар

И КАС са преслушани, и при тях има само от чалгата.

ittso: Ебай казваш? Исках да е просто.

---
                      Запънах им се сериозно на тези лампи. Прегледът на алтернативите (Осрам, Филипс) показа и по-ниско качество на изработка. В частност, изместени/изкривени/несъосни спирали, това за моделите H4. Така, както аз разбирам оптиката, максималното отклонение от позицията е от порядъка на диаметъра на спиралата. В това изискване остават само Narva. Гледах някакви Бош - променлив резултат. Марката май традиционно страда от фалшификации.

Коментар

Нарва има по "Петрол", не съм им заглеждал вносителя, но поне нашият е зареден доста.

Иначе, на нарва уж от края на годината "Аутозон" - "Аутомания", ще им е официален вносител, ама доколко официален, и доколко вносител само те си знаят.

Иначе ако искаш дай да ти пратя една крушка +50% на Ийгъл /корейска, тия правят и доста аларми, и т.н. щуротии/, днес я гледах, прозрачна е. Без боя и без ленти като НайтБрейкъра. Пък си я мери колкото ти душа иска :–/
                        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

В Петрол ги носят КАС. Нямаме много напредък. Игъл - интересни са само ако има H3. За H4 накрая ще се навия на +30% Narva RangePower, тия са лесни за намиране, а ще им пуснем някой волт допълнително да си съберем ония оставащи 20%.

Коментар

www.autolamps.bg Диян Тодоров
                            Последно редактирано от Ясен; 11-05-11, 16:29.
                            „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

То хубаво , ама пише "в разработка". Най обичам сайтове в разработка.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                В Петрол ги носят КАС. Нямаме много напредък. Игъл - интересни са само ако има H3. За H4 накрая ще се навия на +30% Narva RangePower, тия са лесни за намиране, а ще им пуснем някой волт допълнително да си съберем ония оставащи 20%.
                                Имам познат който продава авто-лампи на NARVA!!! Та тази Narva Range Power +50% съм я виждал в каталога, но несъм сигурен дали я има в наличност! Ясене, кажи точно какви крушки търсиш и ще проверя!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X