Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електромагнитен клапан включване предно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Електромагнитен клапан включване предно?

Не се занимавай с ладовите недоразумения. На самарата ми сменях 2 пъти за 2 години. Слушай патило (най-вече Ясен).
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Точно Самара няма такива. Тя има едни за вода, които са още по-дървени. Премахнати при първата реконструкция на модела.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Точно Самара няма такива. Тя има едни за вода, които са още по-дървени. Премахнати при първата реконструкция на модела.
        Имах на карбуратора някякво недоразумение, което така и не проработи докрай като хората, въпреки старанието ми.

Тия за водата горяха и те 2 3 пъти, и най-накрая просто ги изкормих и си сложих втора помпа (ако иде реч за тия за водата на чистачките). Не само че вече нишо не гореше, ами имах яка струя вода и отпред и отзад, когато ми потрябваше.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има такива пневмо разпределители.Преди време монтирах един за управление на гилотината си.При нормално полужение е отворен към атмосферата,а при включване на напрежение се отваря към нагнетателния тръбопровод.Предполагам,че ще може да се използва и за вакум.По габарити е малък и лесен за монтаж.Напреженията за управление са 12v=;24=;36v;48v;110v;220v.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
            Имам две в момента, ама ще ги меря през уикенда, защото са в провинцията! Ако някоя отговаря на условията веднага я довлачам в София и я отнасят!
            Мерси и на двамата, правилната бутилката е намерена и монтирана, а в темата "От дизел..." има и клип на изпитанията
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Що се занимавате с глупости ....?

Скорпионе .... ходи в първата морга и търси нещо Джапанско .... Субару, Мицубиши, Дайхацу ........ може и друго да е!
              Единия вариант.

Другия:
              Вакумните клапани ги има в почти всяка съвременна кола ....
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                Що се занимавате с глупости ....?

Скорпионе .... ходи в първата морга и търси нещо Джапанско .... Субару, Мицубиши, Дайхацу ........ може и друго да е!
                Единия вариант.

Другия:
                Вакумните клапани ги има в почти всяка съвременна кола ....
                И не толкова съвременна. По моргите има доволно количество NISSAN Terrano, например. Също имат такива, мисля по 3 броя на джипка. Но това тия след 1996г. (с кръгли фарове), 1.7TDI, с EGR. Вероятно бензинките също имат по няколко, но не съм сигурен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X