Колега дори след като ви изпратих диференциал и обясних подробно няколко пъти каква е разликата между диференциал и пиньон/корона пак пишеш че търсиш диф.
Обяснявам със снимки за да не се подвеждат колегите и да плащаме на куриерите за транспорт.
Това е което ти трябва да теб пиньон с корона:
Това е диференциал, вашия е здрав !!!
Кожух на диференциала:
Пълен комплект диференциал с пиньон и корона монтирани в кожух:
Надявам се да не се засегнеш на пояснението ми и успех с търсенето.
Колега дори след като ви изпратих диференциал и обясних подробно няколко пъти каква е разликата между диференциал и пиньон/корона пак пишеш че търсиш диф.
Обяснявам със снимки за да не се подвеждат колегите и да плащаме на куриерите за транспорт.
Това е което ти трябва да теб пиньон с корона:
............
Надявам се да не се засегнеш на пояснението ми и успех с търсенето.
Яворе, това което ти ми изпрати се казва касета на диференциал. Завършил съм техникум по автотранспорт преди 23 години и учител не ми трябва! Все си мисля, че диференциала се състой и от корона и пиньон. Ако на мен ми трябваше касета нямаше да пиша че търся преден диференциал с 43-10 зъба.
Последно редактирано от nickbochev; 02-10-09, 19:51.
Причина: редукция на снимки и цитата
ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Сподед мен Явор е прав. Касетата (ос,сателити, планети, ако е обикновенна)се нарича диференциал, а короната и пиньона главно предаване (поне мен така са ме учили и съм чертал и едното и другото и всичко на куп като отделни курсови задачи) може и да бъркам.
Успех с намирането!
Колега драгомир 68,трябва да си върнете дипломата, ако изобщо са Ви я дали!
Многократно Ви обясниха разликата между дуференциал и главно предаване, но Вие отказвате да я проумеете или по-скоро се правите, че не можете.
Колеги до кога тук ще се толерира техничеката неграмотност?
Модераторите коригират и трият какво ли не, а писането на техничеки глупости става стандарт!Дори вече "24 часа" пишат по-правилно от нас, а би трябвало всички да се учат от тук (в форума) написаното!
Според мен, както тук е вече стандарт ПРАВИЛНОТО ПИСАНЕ НА КИРИЛИЦА, така трябва да стане и с използването на техническите термини и наименования!!!
Ааа да не забравя-на мен ми трябва 2 кг компресия.Който има моля на лични.
Колега драгомир 68,трябва да си върнете дипломата, ако изобщо са Ви я дали!
Многократно Ви обясниха разликата между дуференциал и главно предаване, но Вие отказвате да я проумеете или по-скоро се правите, че не можете.
Колеги до кога тук ще се толерира техничеката неграмотност?
Модераторите коригират и трият какво ли не, а писането на техничеки глупости става стандарт!Дори вече "24 часа" пишат по-правилно от нас, а би трябвало всички да се учат от тук (в форума) написаното!
Според мен, както тук е вече стандарт ПРАВИЛНОТО ПИСАНЕ НА КИРИЛИЦА, така трябва да стане и с използването на техническите термини и наименования!!!
Ааа да не забравя-на мен ми трябва 2 кг компресия.Който има моля на лични.
Споделям мнението ти,правилната употреба на технически термини ще бъде в полза на всеки,особено при търсене на ключови думи.
Диференциалът е механично устройство, което получава въртящ момент от един източник и го предава на два изхода.
Ако пиньона и короната не са съставни части на диференциала, нямаме диференциал а железа някакви.
Няма как да излезе въртящ момент на двата изхода, след като не е влезнал.
Диференциалът е механично устройство, което получава въртящ момент от един източник и го предава на два изхода.
Дотук си прав. Обикновеният диференциал, който се слага в мостовете на автомобилите, получава въртящ момент върху касетата си и го предава на двата сателита. Пиньонът и короната са редуктор. Те са част от диференциала толкова, колкото примерно полуосите. Свързани са с него и се намират в един корпус.
Примери - диференциалът на предноприводните автомобили или този във фултайм раздатките не носи корона върху себе си, а зъбен венец. Пиньон също няма.
Практически, не пречи да наричаш целия агрегат "диференциал" или даже "мост", ако имаш предвид заедно с корпуса. Но не е точно.
Пиньонът и короната са редуктор. Те са част от диференциала толкова, колкото примерно полуосите. Свързани са с него и се намират в един корпус.
.
Полуоските не са част от диференциала, защото и без тях ще имаме въртящ момент на изхода.
Без пиньон и корона нямаме вход. А без вход нямаме механизъм а едно голямо нищо.
Полуоските не винаги са в един корпус с диференциала.
Коментар