Обърни внимание на накладките GALFER. За много от автомобилите това са накладките за първоначално вграждане. Мнението на потребители е,че това което пускат на пазара и това което е за първоначално вграждане е без разлика в качеството.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нови дискове и накладки - какви?
Свий
X
-
МрАзим българския пазар защото тука надпис АТЕ, ТРВ нищо не значи. Намерили са такива кутии, такова продават. Едни отявлени търговци си купиха маломощен лазер да си надписват лагерите. .... и се увеличи рЕзко асортимента.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
- 3 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеМрАзим българския пазар защото тука надпис АТЕ, ТРВ нищо не значи. Намерили са такива кутии, такова продават. Едни отявлени търговци си купиха маломощен лазер да си надписват лагерите. .... и се увеличи рЕзко асортимента.
ми идват контейнерите от Китай,стоката е no name...
Брандират и опаковат...
Няма да казвам какво съм произвеждал,изцяло с китайски части,но на табелката гордо пишеше Made in Deutschland със сериен номер даже.
И за да не е спам,колега каквито и спирачки да купиш,ще е на късмет...
- 2 likes
Коментар
-
Да дам отчет - взеха TEXTAR (дискове и накладки, отпред и отзад). До тук около 2К километра - колата спира меко, държат се добре, няма дразнещи шумове.
Имаше няколко внезапни спирания (заради животни на пътя през нощта) - даже ABS не сработи ;-)Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение...
Имаше няколко внезапни спирания (заради животни на пътя през нощта) - даже ABS не сработи ;-)Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Нещо за тези. Скъпички са, но дали си заслужават цената. Ползвал съм в ниския ценови клас, отлично спиране, но в един момент настана такова свирене, че не издържах. https://ebcbrakes.bg/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар