Обява

Свий
Няма добавени обяви.

тунингови ресори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: тунингови ресори

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Е тогава си му метнал некоя друга торба с цимент.
    хихи

то като се наканя да дойда да ти върна обиците и ще го видиш дали и колко е клекнал
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Нема да се плашиш. Срешу мен има едни къде правят ресьори, камьонджии. Тамън за теб.

Коментар

Нема да се плашиш. Срешу мен има едни къде правят ресьори, камьонджии. Тамън за теб.
        еми като изкопча от адаша и стефан какво трябва да сътворят ресораджиите и ще ги тормозя
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          еми като изкопча от адаша и стефан какво трябва да сътворят ресораджиите и ще ги тормозя
          Това беше майтап. Ако ги оставиш камьонджиите да ти повдигат джипа нищо няма да "сътворят". Ще ги прекарат през валците, ще подложат по един лист под основните и до там. Ама колко отпред, колко отзад, какви ходове - божа работа.

Коментар

Ама колко отпред, колко отзад, какви ходове - божа работа.
            е добре де
            ако знам какво точно искам няма ли да могат да го направят?

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              е добре де
              ако знам какво точно искам няма ли да могат да го направят?
              Ние и друг път сме говорили.
              Проблема е че няма качествени листове. Тия на пазара са добри за камьони, не се мачкат и носят на товар. Обаче няма ходове и друса страшно. Ако имаш кинти най-добре нови тунинговани. Ако нямаш - търсиш си качествени листове за подлагане. За Руските се чуват най различни мнения. Това трябва да се уточни. Японските са много качествени. Другото което съм чул е ресьори от МБ бусовете. И т.н.
              Намери си листове.

Коментар

така
                нещо замлъкнаха колегите

малко интересно инфо за ролята на обиците

ще открием топлата вода някой ден

Коментар

http://www.yotatech.com/f116/coils-d...ks-zuk-157035/

a мислил ли си за този вариант колега
                  888982949

Коментар

От: До: тунингови ресори

Да съживим малко темата...
                    Препоръчайте листове(имам газкови основни 4 броя) но нямам вторите листове, нито такива от трабант .
                    Има фирми предлагащи листове- немски и се чудя дали мога да ползвам газковите и да им добавя още 6 тънки листа с голяма дъга и да удължа малко люлките..
                    Няма да търся товароносимост в никакъв случай! Целта е само максимална артикулация и колкото се може повече стабилност.
                    Ще преместя захващанията на амовете за да сложа по-дъли такива....
                    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

От: До: тунингови ресори

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                      Да съживим малко темата......
                      .... аз така, имам питане ако ресьорите не са успоредно един на друг и съответно на надлъжната ос на колата, а отпред са леко събрани, мога ли да очаквам проблем
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: тунингови ресори

На първо четене- ако ресьорите не са успоредни то тогава и захващането на моста към тях не би трябвало да е в средата.. за да работят правилно, тоест ми се струва че при удължаване на междуосното разстояние може да се компенсира леко и с това.. но пък и ще заорават още повече и в по-дълбока кал може и да е проблем..
                        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
                          На първо четене...
                          Става дума за Шевролет Силверадо, обикновен "фулсайз пикап", който ще се ползва само по пътища като товарен.
                          Гайката на пиньона на задния мост се е отвъртяла по неизвестни причини, короната го е "лапнала" и изхвърлила през кожуха, и моста е за скрап.
                          Колегата реши че два моста от "Блейзър (Куква ) К5 " са лесно и бързо решение.
                          Да да, ама не. "Силверадото" отпред е с независимо окачване с торсиони, "К5" с цял мост, и заради това и спецификата на рамата ги събирам в предния край, за да не правя силно конзолно висящи опори на ресьорите.
                          Гори, блата, скокове и скоци не се предвиждат.....въпроса е на пътя да не подведе нещо

Коментар

Я скъсай един капак от лимоновите резънки и с един въглен начертай проста схема с размери и ъгли. Иначе на описаната експлоатация и две тръби за му завариш на рамата и на моста ще работи. Е, малко ще друса...
                            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

http://www.afcoracing.com/tech_quest...afsprings.html ,

Дано това помогне за питането относно Шевролета.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Я скъсай един капак ...
                                ....скъсах, ама нямам хапарат да го фотна, така че писанье. Размери като за дрЪвар в см. Ресьори:
                                1. Дълги 120
                                2. Широки 10
                                3. По между им отзад 77
                                4. Същото отпред 68
                                5. Обици (стоят отпред) 11
                                6. Тия от т.5 когато колата е стъпила на гумите си са вертикални.
                                Ресьорите са върху моста.
                                Извивката ( дъгата) на ресьора е нагоре, казаха ми че на тез' си е така......питай ако нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X