Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

    "И като прецакаш фирма, която съществува само за да е по-изгодно на бедния потребител, кой точно ще спечели от това???" .................. Важно е потребителят беден да е прецакан, фирмите са свещени крави и всяко оплакване е грях и вечни мъки в Ада. И финансови санкции на прецакания, както предложи някой горе. Па може и да го криминализират, както е с банките в момента. Личният ми опит наистина е 1 ми правят 2 счупят, затова се радвам, че накрая ще се доредя до подемник, щото у нас няма де да го настаня. На толкоз гъзоръки майсторчета се нагледах, на един колега му занитиха болта на карбуратора дето регулира обогатяването, и за малко да остане на пътя. Ни бележки ни документ ни дявол - оди се пързаляй, както казва КЗП. Фирмите са свещени крави. И Пенчо, дето ми омрънка темата.

    Коментар


    • От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

      Не, аз сериозно не мога да разбера-след като няма нито един поддръжник на тезата си, защо Терзиев продължава да упорства да ни доказва как той е правия, а всички други са баси идиотите дето не смеят една жалба до КЗП да пуснат.
      Та живота да станел по-лек.

      Терзиев, явно наистина имаш отклонения, щом не можеш да разбереш логиката която всички писали в темата се опитваме да ти обясним.
      Или си прекалено голям нарцис, та вярваш, че няма как да не си прав в който и да е спор.

      Молба към модераторите-не затваряйте тази тема, напоследък е скучно из форума, трябва да има някой шут да разведрява обстановката.
      Има ли желание-има и начин!

      Коментар


      • От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

        Поддържам молбата на Кольо - моля не затваряйте темата и не баняйте Ванката. Тази тема е взрив от цветове и емоции, в иначе така скучното ми и сиво ежедневие.

        Терзиев - ако се кандидатираш за местните избори, само кажи къде, майна. Одма си сменям адресната регистрация и идвам да гласувам за теб. Честно.
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

        Коментар


        • От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

          Кольо, щом се отказах от масирания черен РR, данъчните и т.н. - значи съм признал, че съм неправ. Мисля излишно е да убеждавам когото и да е тука колко упорито магаре съм, и колко време съм готов да утрепя с подобни казуси. За мен съм си взел решение, ползвам услуги само в краен случай, и се моля тия с 40 тонните машини - бай Герги да е уцелил бъркалото и да е бил тавряс.

          Коментар


          • От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

            Пфу, не мога да едитвам. Сетих се че точно неизправни спирачки на камион утрепаха цял автобус невинни на моста на Бяла. Буквално са ги събирали на парчета, родителите на колежка са бачкали в тамошното спешно. Взрив от цветове и емоции, в иначе така скучното и сиво ежедневие на вятърния войн.

            Коментар


            • От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

              Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
              Пфу, не мога да едитвам. Сетих се че точно неизправни спирачки на камион утрепаха цял автобус невинни на моста на Бяла. ...
              Ахъм. А един на Бакаджика изпотрепа хората, щото спирачките му ги бил ремонтирал някой по тънката лайсна - с телче и стотинки.

              Хайде стига ти толкова. Щото, както казваше един даскал на времето "Всяка граница си има търпение" ...
              Ние не сме неутрални!

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X