Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

    Спарки, старая се да не ви занимавам с глупости, ама тия подкокоросват клиентите да правят бели, с непредвидими последици накрая. Спестих ви го да не ви навивам, единия кашкавален болт се пръсна пред очите ми, щото да удържи това налягане иска сериозно затягане, и после малко му трябва да се скъса. Верно кьорав карти не играе, ама ми се изправя косъма като се сетя, че 40 тонен ТИР може и той да си е правил тия експерименти, щото основно ТИР-ове ремонтират там. Като останеш в нищото не е като пред компа у София. Или пък някое келяме да изолира едната хидравлика на самолета, щото от фирмата майка са казали да им докарат някой клапан на там място за рециклиране. Не ми се е случвало толкова да издивявам след некоректно действие, хем с пари са ме завличали и какво ли не съм виждал. Поне да имаше някакъв канален ред, там да кажат къде да отидеш, какво да правиш и какво да не правиш. Не да се чудим кое да разглобяваме, и кое не. В гората всички сервизи в радиус на 20 км. са заети, и освен това никой не се навива да махне само спирачен блок. Да не дърпаме дявола за опашката, то на майтап го обръщам, щото ме е яд. Клиентът винаги е виновен, и може би е редно да го знае всеки който ги наближи. Ще изчакам да видя юристите кво ще рекат, всичко е дума срещу дума, ама опасността е напълно материална. Да не дава Господ!

    Коментар


    • #47
      От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

      Не мога да едитвам, на някои от тия мероприятия присъствах лично, заедно се чесахме по главата отде се разглобява, и съм свидетел на арогантното държане на монтьорите и после на шефа им. Нека да ми мине, хем аз не съм пряк потърпевш. Допускам че не съм прав, то затуй са форумите. Живеем в БГ, и явно излиза нова мода в услугите, с която се налага да се запозная.

      Коментар


      • #48
        От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

        Хи хи, това с кашкаваления болт е добро...

        Като не знаете какво правите, защо се захващате изобщо?
        Колко пъти ви се каза, че фирмата не е казала лично вие сами да свалите апарата. Те искат апарата доставен до тях, пък ако ще и сам дедо Боже да го е свалял-на тях им все тая.

        Със сигурност има недоизкзани факти.
        Щом там ремонтират главно "тирове", значи фирмата е читава. Иначе собствениците на "тирове" няма да рискуват камион за 200 000 лева и стока за доста повече в някои случаи.
        Ама нали на бай Ганя все някой друг му е крив, и никога той самия няма и капка вина...
        Има ли желание-има и начин!

        Коментар


        • #49
          От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

          Арогантно поведение и т.н. Е проблем. Както казах - това не мога да коментирам. Единствено твърдя че няма проблем в това да искат свалена част, за да я ремонтират само нея и да нямат условия за ремонт на нищо повече от нея.

          А ако чесането покрай такива неща е било търде много и твърде често, редно е да се търси някакво трайно решение по отношение на сервизирането на машините, но това е свързано със съответните разходи. Именно заради това по "белите" държави се купува нова маркова техника - разчиташ на сервиз, обслужване и гаранция, включително в някои случаи покриване на загуби. Ако доставчика се окаже нефелен, в професионалните среди много бързо се разчува и ако не му теглят сиктира от централата, го отнямва на пазарен принцип.
          Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

          Коментар


          • #50
            От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

            Нещо не е баш така...
            На въпросната фирма съм носил десетки спирачни апарати, спирачни помпи и какво ли не и винаги съм срещал от тях адекватно и коректно отношение. Случвало се е да ми спасят спирачна помпа на автомобил от 1950 година, която прилича на топка ръжда. Както и се е случвало да ми кажат че нещо определено не става и не си заслужава да си харча парите.
            На сърбела майката му е чесането.
            Борислав Борисов Русе О885 О37815

            Коментар


            • #51
              От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

              КЗП са върнали отговор, пращат ни да пасем на зелени ливади, защото изрично е написано в жалбата, че пари не са вземани, и всичко е на думи. Засега везните накланят аз да НЕ съм прав, и да се огранича с тема само в този форум. Наистина се бях мотивирал да вдигна максимално възможната пушилка по закон, само че това може да афектира останалите малки сервизи. На големите сервизи им сърбах попарата, отдавна не стъпвам, и по казуса спирам дотук. И моля колегите ако базарат по спирачки - кормило... имайте предвид, че излизат мизерии, каквито не можете да си представите! Хидравликите са шибана и сложна работа, за сметка на това е опасно за живота ако нещо се скофти.

              Коментар


              • #52
                От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
                ! Хидравликите са шибана и сложна работа, за сметка на това е опасно за живота ако нещо се скофти.
                Така е. Особено за този дето не знае за какво иде реч, пък се напиня да мине тънкана.

                Коментар


                • #53
                  От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                  "Така е. Особено за този дето не знае за какво иде реч, пък се напиня да мине тънкана." ..................... Софиянецо, яла на село, да станеш пак манечък. Като останеш без крака, и реколтата ти гние на нивата, и от това зависи оцеляването ти... Не знам имаш ли идея колко струва СС техника, и какво за тия хора значи "тънкана". Някой път си по-зле от Беър Грилс, щото дори не може да избуташ железора от където угасне. Гледам и у твоя подпис са поникнали някакви спирачки. Може би вече си го ял тоя.

                  Коментар


                  • #54
                    От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                    Много ми харесват такива клиенти, които са проучили теорията на 100% процента по интернет, купили са с отстъпка от някъде, някакъв ремонтен комплект, видяли пак по интернет, че някой, някъде го прави за Х време и Х пари и идва .....

                    купил съм всичко дет требва, я ми го оправи това нещо, гледам, че взимат по 40лева, аз ще платя 60 да пиеш едно кафе ........ и до тук с такива клиенти.

                    Пък СС техника, без СС двор и поне един монтьор дет ръцете не са му в гъза и връзки с местни стругаро-фрезисти, изобщо не виждам как може да функционира.
                    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

                    Коментар


                    • #55
                      От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                      Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                      ....... и се е случвало да ми кажат че нещо определено не става
                      И не си подал жалба в КЗП? Аааааа голям пропуск от твоя страна. Щом ремонтират значи трябва да го направят.

                      Коментар


                      • #56
                        От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                        paksss, изрично споменах, за пари и срокове не е ставало на въпрос. Косвените загуби са няколко хилядарки, ама пак да кажа - не е до парите. В ден днешен трябва да разбираш от всичко, зъболекарите вече искат декларации за доброволност, писах ги тия неща. Основното нещо дето ме спря да продължа с казуса е - има вероятност да направя кофти на останалите гаражни сервизи. Има много читави хора по тях, мнозинство са, на тях разчитаме. И без това натискът срещу тях е обсъждан на всеки 18 месеца средно. Едно грандиозно банкнотно чудовище се пресяга редовно да ги убие, а на лицензираните сервизи предполагам всички сте го яли четвъртития. Тури му пепел, турих му и аз, не че ми е минало, не че нямам полезни ходове. Знам какво може да доведе нататъшна ескалация, не ми пука, просто в интерес на всички е това да мине и да замине.

                        Коментар


                        • #57
                          От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                          Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
                          КЗП ми приеха заявленето. Малко са нещата от които се насмитам толкова категорично. Ако ми отговорят ще цитирам.
                          Ако не си давал пари и няма издаден касов бон или фактура, не знам КЗП какво ще помогне...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

                          Коментар


                          • #58
                            От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                            Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
                            ...не е до парите...
                            Добре де, защо не купихте нов, щом не е до парите? Спомена за 500лв цена. За толкова яд, загубите трябва да са по-големи. Или няма налични?
                            Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

                            Коментар


                            • #59
                              От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                              На 95% съм сигурен,че такива ремонти,като от въпросната фирма,не се правят никъде в бяла държава.Просто се купуват нови части.Тук се "рециклират" рейки,накрайници,носачи,заваряват се джанти-сякаш някой от тези фирми ще носи отговорност при инцидент.И моята рейка е рециклирана,успешно,ама има много са дали пари напразно...При автоуслугите,и въобще,при всички такива, има много,много проблеми,баш Майсторът е жив,и може да ти сложи винаги шапката,ако нещо не е на кеф.А ние винаги гледаме да минем по-тънко.Темата за Качеството на услугите е много сериозна,и може много да се коментира.Ама аз нямам голями надежди за скорошно подобрение...

                              Коментар


                              • #60
                                От: ДИ ЕМ ДИ ООД Русе - асистирана повреда

                                Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
                                На 95% съм сигурен,че такива ремонти,като от въпросната фирма,не се правят никъде в бяла държава.Просто се купуват нови части.Тук се "рециклират" рейки,накрайници,носачи,заваряват се джанти-сякаш някой от тези фирми ще носи отговорност при инцидент.И моята рейка е рециклирана,успешно,ама има много са дали пари напразно...При автоуслугите,и въобще,при всички такива, има много,много проблеми,баш Майсторът е жив,и може да ти сложи винаги шапката,ако нещо не е на кеф.А ние винаги гледаме да минем по-тънко.Темата за Качеството на услугите е много сериозна,и може много да се коментира.Ама аз нямам голями надежди за скорошно подобрение...
                                Не бъди толкова сигурен.
                                Например в Ирландия рециклират всичко. А те са яко напред по каквито показатели се сетиш
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X