Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4, 4WD, AWD, FWD/RWD, и прочие.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4x4, 4WD, AWD, FWD/RWD, и прочие.

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение

Обаче, все пак ми се струва, че тестовете на второто филмче са манипулирани. Колкото и да не ми харесва волвото, считам че би трябвало да издрапа. С малко повече (и постоянна) газ....

А?
    Волвото е с предно. Ако само с предно може значи ще издрапа.
    Към задния мост отива един мижав въртящ момент, колкото да го пишат че е 4х4.

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
    При мен даже единия от персонала се качи за "по-сигурно" смях в залата,та те ен можаха да ме разберат какво им говоря за средния диф.
    А това все пак би трябвало да са технически грамотни хора.
    После ние сме били луди че само джипки са ни в главите.
    По горе Куадра каза как става. валяците трябва да се въртят в различни посоки. Ако има ЛСД обаче ще покаже че ти задържат спирачките. Може и някой новобранец да констатира че имаш зверски спирачки а всъщност да ги няма хич.

Дима виждал ли си Куадра Драив да минава валяците.

Коментар

Субару. Тия ако направят нещо некачествено или излъжат, следва харакири...

Коментар

Качвал съм синхро на валци няколко пъти и винаги е на косъм да излезе без значение кой мост е вътре. Също така обаче съм го карал само на заден мост. Трудно, с приплъзване на муфата, но върви и в лек баир.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Може и някой новобранец да констатира че имаш зверски спирачки а всъщност да ги няма хич.
          Да, в КАТ даже блокира машината, тъпите КАТ-аджии се разнервираха и ме изгониха набързо без да гледат повече нищо

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Дима виждал ли си Куадра Драив да минава валяците.
          Да, баш това ще стане - ще си замине
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Карал съм "Форестер" 99 и 2000 година на едното му навъртях 100 000 километра на другото 50 000 км. Имах и една Инпреза. Наистина са невероятни автомобили и аз лично ги признавам за номер едно за стабилност и баланс.

НО !!! имах и два модела на Хонда ЦРВ - наистина е трагедия и наистина клипчето е МАНИПУЛИРАНО !!! аре стига реклама бре !!!

При превъртане на предните гуми на ЦРВ-то веднага се включва задния диф. и няма начин да не може да се изкачи по тази смешна рампа... въобще - аре стига бе братя... много е зле Хондето главно поради факта че влкючва задния диф точно тогава когато вече си влезнал в завоя и си предвидил лекото приплъзване на автомобила а той пък вземе че те ритне рязко "отзад" и ефекта е поразяващ (за повече инфо виж Колин Макри - 2ра серия) буквално излизаш от завоя на "гюбеци" и на всичкото отгоре взривяваш гнева на околните водачи които дори и не подозират че ти НЕ ГО ПРАВИШ НАРОЧНО !!!

но все пак - тази рампичка.... не ми се вярва....

Коментар

От: 4x4, 4WD, AWD, FWD/RWD, и прочие.

Ето какво пише в ръководството на Discovery 2 :

WARNING :
              Two wheel roller tests must not be carried out . Four wheel roller tests must be restricted to 5km/hour
              0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X