Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за кантар на кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за кантар на кола

А пък за Голф решението било да се изхвърли кантара и да се монтират задни спирачни цилиндърчета от модел, който заводски е без кантар. То май 1.4 няма кантар!?
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

Има вариант и за мост с дискове, но е за мераклии, че излиза малко скъпо спрямо цената на колата.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Само дето при дискове кантара е направо задължителен!
        Из "Златния телец"

Коментар

Аз пак да напомня че задните дискове не са като предните.

Коментар

Да де, ама са дискове.
            Из "Златния телец"

Коментар

На единия от голфовете ми бях монтирал отзад барабани с челюстите и всичко от пасат'90 /просто такова имаше на камарата на двора/ Спираше си осезаемо по-добре, почти като с дискове.
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                Само дето при дискове кантара е направо задължителен!
                Зависи. Ако има ABS, може и без него. Проблем е, че задни дискове с 4х100 на Голф 3 са сравнително по-рядко срещани.
                А и обикновено продават всичко по отделно - дискове, спирачни апарати, главини и т.н, и цената скача. Иначе цял мост на добра цена, е като шестица от тотото.

ПП: При мен(коли на VAG), и двете коли с дискове, едната с кантар, другата без. Тази без кантар, спира по-добре. Явно кантара го слагат ако ти се бангьоса ABS-a, да си спира като без ABS, но в по-новото производство са го измислили без кантар.
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X