Обява

Свий
Няма добавени обяви.

обръщане на мостове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: обръщане на мостове

пуснах я вече до 50 см мога да включвам без проблем.оригинално лоста е крив назад.мога да го изкривя и напред.кви кучета кви палатки кви багажи.само за тежка дълбока кал.камъни наклони канавки и подобни. само две седалки никакви багажници и прочие.най много две таркалета за резерва и хи джак отзаде.кви регистрации
    Последно редактирано от koko11; 13-09-07, 21:16. Причина: данни

Коментар

Ми аз де да знам колко харем имаш?
      Кал и камъни са силно обратни окачвания. За калта трябва да си оставиш ресорите. За камъните зависи. Рокроулер ли искаш да правиш?
      А мотора като влезе при тебе ще остане ли място за педалите?

Коментар

аз съм дребен ще си направя малки педали няма да катеря скали.пружини мисля че са по добре.по къс ще стане с тях.

Коментар

Ама калните ботуши стават големи. Те затова на военните педалите са тротуарни плочки. Смени ги направо с копчета.
          Аз много не ги понасям пружините, щото искат много щанги. Които се кривят и чупят. Освен дето се закачат в колове, пънове и камъни. Въпросът с дългоходните ресори без свесове сега се мисли. Микбо се е заинатил силно. То, и други, обаче засега мисълта не е готова.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Въпросът с дългоходните ресори без свесове сега се мисли.
            Ми той е измислен отдавна Такива бяха на файтоните някога - двоен ресьор, те така (), имаха убийствени ходове, а ако искаш да няма свесове се слага напречно, обаче тогава иска и щанги

Коментар

С ПАТРОЛ на трял.... не се хаби с тоя кораб. за същите пари (за преработката) си купи 2-3 по-прежалени самурайчета, пийни 3 бързи по 100 и гледай тогава Траял и чудо. Има във Варна един Росен-дърводелеца, та неговото самурайче можеше НЕВЕРОЯТНИ неща. Нямаше непроходими места, и никой камък не беше в състояние да го спре. Полу ги преминаваше, полу-прелиташе, полу и той не знаеше къде е и какво прави. Говоря в минало време, защото на Самурая му "писна" да се движи и сега си почива под 1 черница в двора.
              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X