Обява

Свий
Няма добавени обяви.

обръщане на мостове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• обръщане на мостове

някой има ли информация за обръщане на мостове и евентуални проблеми които излизат.пояснение моста несе качва върху или под ресора.обръща се наобратно .нодолу с главата .отдушника му идва надолу..ясно е че вече ще му трябва повече масло но мен ме интересува дали като зъбите въртят наобратно ще се появи проблем.

До: обръщане на мостове

Щъ връи назади!
    Съвсем сигурно - ония тъпите серии от Старт от скрапа по Дискавъри като правеха драгстери и на единия се скапаха всички скорости без задна - обърнаха моста на обратно и я ползваха за напред...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Щъ връи назади!
      Съвсем сигурно - ония тъпите серии от Старт от скрапа по Дискавъри като правеха драгстери и на единия се скапаха всички скорости без задна - обърнаха моста на обратно и я ползваха за напред...
      не и ако двигателя със скоростите отиде зад теб.и се обърне да сочи назад

Коментар

До колкото схванах най-грубо искаш са обърнеш колата наобратно........Остава да измислиш как да обърнеш седалката, кормилно, управление на скоростната кутия и спирачки, съединител и все такива "дребни" работиИзобщо няма да имаш нужда да обръщаш мостове с краката нагоре......А........сорри, искаш предния и задния мостове да си останат по местата си, за да завиваш с предния ........Няма ли да станат много пространствени трансформации по трите координатни оси ? Едни работи ще обръщаш по хоризонтала, други по вертикала. Бах му мамата, чак свят ми се зави, като си го представих
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          До колкото схванах най-грубо искаш са обърнеш колата наобратно........Остава да измислиш как да обърнеш седалката, кормилно, управление на скоростната кутия и спирачки, съединител и все такива "дребни" работиИзобщо няма да имаш нужда да обръщаш мостове с краката нагоре......А........сорри, искаш предния и задния мостове да си останат по местата си, за да завиваш с предния ........Няма ли да станат много пространствени трансформации по трите координатни оси ? Едни работи ще обръщаш по хоризонтала, други по вертикала. Бах му мамата, чак свят ми се зави, като си го представих
          само кат чета и се обърках
          много сложно го представяш.утре ще ти го обясня нагледно

Коментар

ОК! кат си изпия кафенцето ще мина, да ми го таковото....с прости думи
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ми тогава не ги обръщайте отпред назад, ми отляво надясно. Колата пак ще си върви напред.
              По-бързо ще се чупят короната и пиньона. Там нали зъбите са под някъв ъгъл, и на заден ход е по-неблагоприятен, това е.
              Понеже гледам спецовете са се събрали, има едни коли 4х4х4. На тях и отзад им слагат преден мост. Вече съм наясно че те вървят само като акордеона. Разтеглят се и се свиват. Ми не мога да съобразя на предна ли се свиват или на задна, а?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Ми тогава не ги обръщайте отпред назад, ми отляво надясно. Колата пак ще си върви напред.
                По-бързо ще се чупят короната и пиньона. Там нали зъбите са под някъв ъгъл, и на заден ход е по-неблагоприятен, това е.
                Понеже гледам спецовете са се събрали, има едни коли 4х4х4. На тях и отзад им слагат преден мост. Вече съм наясно че те вървят само като акордеона. Разтеглят се и се свиват. Ми не мога да съобразя на предна ли се свиват или на задна, а?
                и мене ме притесняват зъбите та затова питам.но по принцип колата е два тона.а след интервенцията ще стане тон.ще се види дали ще издържи. между другото доста чаках да кажеш експертно мнение.мерси.давай още имали някой който е обръщал.

Коментар

Масово беше по едно време в Русия. Сега модата отшумя, понеже вече правят още по-брутални конструкции.
                  А, те и така си издържат. Просто по-малко. Но въпросът с издържането е по-скоро академичен, понеже щом си тръгнал да правиш това, то и ще караш така и там, и значи кво да е ще се чупи постоянно) Кой не слиза от асфалта, той не се чупи.

Коментар

Я Коко малко по-подробно обясни кво си намислил? Ако искаш на лично.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

траял машина от патрола

Коментар

Мммм ... да ! И на мен ще ми е интересно . Може и направо тук .

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                          траял машина от патрола
                          Изпревари ме ! А защо ще обръщаш мостовете ?

Коментар

Сигурно е намерил нещо по-яко, и раздатката ще му дойде от другата страна.

Коментар

много тежка предница лека задница.като отиде мотора зад теб мисля ще е по добре.два акомулатора резервоар лебетка всичко това отива отпред.а зада отиде зад теб трябва да се обърнат мостовете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X