Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Когато живота ти виси на ... 5лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Когато живота ти виси на ... 5лв.

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Което означава, ако пресметнем вероятностите, че си е 6-ца от 6/49, ако се случи на място.

Тук обаче ми изниква друг един въпрос - не се ли променя цялата геометрия на управлението, ако са изместени щангите 3см. напред от фабричното им място. Айде ъгъла на гумата се регулира, но цялото управление? Тези щанги някой ги е смятал да са такива и онакива, ако лежат еди къде си?
    Достатъчно са дълги, за да не се променя чак така, че да се усеща осезаемо. Може примерно при завой гумите да скърцат малко повече, или да ги износва с една идея по-бързо, но нищо повече. Щом на стенда за предница всичко е нагласено, може и да не го усетиш.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Щангите не са изместени на никъде.Просто осигурителната планка е сложена от другата страна.
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
        Щангите не са изместени на никъде.Просто осигурителната планка е сложена от другата страна.
        Щангите трябва да са затворени в поз.2 на схемата, вътре в профила и. И сега там има място за тях. А те са монтирани отвън - на около 3см. по-напред в посока предната броня на колата. Планка номер 1 на схемата ги затваря, но от вътрешната страна.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Да,права си.Току виж започне да стои по-добре по завоите...
          Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

"Роди ме Мамо с Късмет, пък ме хвърли на смет" (Българска поговорка).
            Преди години возих клиенти към една каменоломна (да се спускаме по стръното), но нещо се разкандърдисахме и се върнахме, чак тогава видях, че на "джипката" ВСИЧКИ Гайки на предно ляво бяха РАЗВИТИ!!! Добре, че не се спуснахме
            А караш ли кола - рискове ИМА, колкото по-стара е тя - по-Големи, колкото повече "Майстори" са си оставяли ръцете, Толкова Още по-по-по-Големи.... Живота е Изпълнен с рискове, не си напъвай късмета (карай по възможност по-нови коли, Гледай когато евентуално ти ги оправят и се Моли - Помага

П.С.
            Ей и да почерпиш

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Ами не. Най-големи са усилията в кормилната система при преминаване с нормална скорост през нормална (за нашите условия) пътна дупка.

Ами ДА. Най големи натоварвания на кормилната уредби и на елементи от окачването точно при много НИЗКИ скорости.... Примери бол: извадени ябълковидни болтове и накрайници при паркиране или тръгване-спиране на светофар, и само огънати джанти/носачи при преминаване през дупки на скорост. На магистрала да си виждал катастрофа на кола заради разрушено окачване?
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Което означава, ако пресметнем вероятностите, че си е 6-ца от 6/49, ако се случи на място...
                Ами значи сме двама със шестиците!?! Чувал съм и за други. Смея да твърдя, че по-често на място се чупят. Случвало се е на мен, на теб, познавам и други хора, на които се е случвало в покой, а в движение - нямам такива познати. Говоря за нормална кола и каране по асфалт. Не за офроуд. Сега Ясен ще каже, че пътищата са ни офроуд, но нека да говорим реално! Ясно е, че като не намаляш на дупките все нещо някога ще счупиш.

Коментар

И при мен се е късала планката /2/ при потегляне от място в завои . След потеглянето колата продължи да завива , а волана стана много лек . Когато отворих капака се оказа че планката се е скъсала на две като горната и част е останала на рейката , а долната със двете кормилни щанги се беше отделила защото един "майстор" не беше завил гайките на болтове /3/ . За щастие и аз се разминах без щети .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X