Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скьрцане от спирачките на задна???

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    От: Скьрцане от спирачките на задна???

    Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Кептъне, с по-меки накладки колата би следвало да спира по-добре ? Просто ще греят повече, ще съсипват дисковете по-бързо, ще се износват по-бързо и тъй-нтааа-таак...
    Обратното - с по-твьрди накладки спира по-добре,яде повече дискове,а вече в зависимост какво са забьркали в сьстава на накладката определя и на каква температура си губи свойствата.
    Тия пьрво,че не греят толкова,а и да загреят им дават до около 900 тукашни градуса без много да се замислят при спиране.Отделно освен вентилиран диска е и дупчен или двойна вентилация,спешьл настинка та няма как да загреят.За бакшиш моделите имат спирачната система на 600 модела или 400 коня 2.4 тона кола,имат му неговата джанта с гума

    Измислил сьм го азот това по-добро няма освен ако не слагам от СЛ 600 Блак серията или ББК ма и ББК идва с тия накладки и няма смисьл много.

    Ето ти подобния случай с ТОЙОТА Тундра,СтопТек накладки имам,но само задни,че не произвеждат предни за моя модел.Както казах мерак нямам да ги вадя на писта та се ядва как спират,като / ако / извадят СтопТек накладки ще си взема и предни ма за сега няма.

    http://www.zeckhausen.com/Toyota/Tundra.htm

    Коле нищо Пернишко нямам,всичко друго по малко - включително и ЛЕД светлинките за задния ход,че нормалната много слабичка.Туних си мамата трака,но нямат много какво да им се доработва на тия,от спирачки пьк сьвсем няма след това което аз сьм направил.
    Последно редактирано от BENZBOSS; 30-06-12, 00:40.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

    Коментар


    • #47
      От: Скьрцане от спирачките на задна???

      Паралелност?
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

      Коментар


      • #48
        От: Скьрцане от спирачките на задна???

        Не си ли ми чел темата дето обясних на ТОП (в ония другия форум ) що му скърцат.....
        Накратко – от накладките е .
        Иначе това с меки ,твърди е локум голям..... има свясни и ментета . Сега да не се засегнеш че си с ментета – споко – може и да са но не са супер лоши...
        Едно време оригиналните дет идваха в сервиза бяха все АТЕ , приличаха на въглен и се пилеха яко но си спираха супер и си изкарваха ресурса.
        А само назад цвилят щото се обръща натоварването –задните стават предни.

        Коментар


        • #49
          От: Скьрцане от спирачките на задна???

          Аз свалям оригинал и слагам тия,единствения минус ако това е минус,е цвиленето на задна,АТЕто малко ми грее като го напьна и от там едно четене и проби и това се оказа най-доброто.

          Предните стават задни,но разпределението не е ли пак сьщото еле при разтоварена кола?
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

          Коментар


          • #50
            От: Скьрцане от спирачките на задна???

            Проблема е че даже и при оригиналните части почнаха да пестят от материала.
            На тебе не ти пука сега че цвилят....да ама едно време в сервиза идва някои с 124,210 или твоите и вика –бе тва е Мерц ,дал сам 2 чувала пари (тогава тия коли бяха нови ) –не ща да скърца.....
            Та само с АТЕ не скърцаха, в тях има нещо си дето предотвратява наи повърхностния слои да стане много твърд,с АТЕ джантите след време стават все едно си ги посипал с много ситен въглен.
            Обаче и АТЕ намалиха качеството....като бях в немско си купих за 124 ката АТЕ- не са менте с гаранция- изкараха полвин година и се разскърца...та попитах що тай – казаха- за икономия на матеряла слагат от “ смазката “ само наи отгоре, след време кавала свирва....
            Натиска върху задните на задна става по Х пъти ,отделно предните са горе долу 2 пъти по голями от задните...става различно спирането...даже на някои коли пише да не се засилваш много на задна че не е ясно дали колата ще спре.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X