Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защита от ЕК.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защита от ЕК.

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
    Всъщнсот си прав .Е,да обобщя моето мнение:
    Достатъчни са три цвят.
    1.Бяло-за светви цветове-бяло,жълто,сребристи и т.н.
    2.Сиво-за сревни тоналности-сини,червени,зелени...както и за подове и подкалници.
    3.Черно-черни,тъмно сини,тъмно зелени...подове и подкалници.
    Аз разглеждам продукта,като част от система за възстановяване е боядисване на автомобили.неразделно свързан с грундове бои и т.н.
    Идеята беше да направя защита от ЕК в различна цветова гама защото на някой може да му харесва шесито му да е ярко червено или син,зелен,и тн.цветове.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      Всъщнсот си прав .Е,да обобщя моето мнение:
      Достатъчни са три цвят.
      1.Бяло-за светви цветове-бяло,жълто,сребристи и т.н.
      2.Сиво-за сревни тоналности-сини,червени,зелени...както и за подове и подкалници.
      3.Черно-черни,тъмно сини,тъмно зелени...подове и подкалници.
      Аз разглеждам продукта,като част от система за възстановяване е боядисване на автомобили.неразделно свързан с грундове бои и т.н.
      До колкото съм запознат с автомобилите(все пак повечето време съм в тях и около тях и по-малко под тях)боята отвън отвътре и отдолу е с един цвят(при оригинални заводски а-ли).При ремонтиране на а-л гонейки оригинал според Мен би било по евтино и нетрудоемко (стига да позволява технологията на оцветяване)с нанасянето на антикора да е същия цвят като този които ще боядисваме колата.Защо?Защото да хвърлиш върху антикор на пода боя за 70-80или 100 и кусур лева литър дане говорим че съм попадал и на по-скъпи бои при положение,че може да се избегне това за Мен е неоправдано.А разликата в цвета може да се реши както при частичното боядисване но на место детайл от колата с цвета и,на едно парче ламарина пръскаш за мостра от боята пращаш и ти забъркват с цвета на мострата.Остава да пръснеш антикор за 7-8-10лв/лт а не антикор+боя за чудно пари.Остава само колегата да каже възможно ли е да стане така технологично оцветяването.Не казвам,че това е най-правилното решение но Аз така виждам нещата.
      0887284106-Митко
      http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
      http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

А разликата в цвета може да се реши както при частичното боядисване но на место детайл от колата с цвета и,на едно парче ламарина пръскаш за мостра от боята пращаш и ти забъркват с цвета на мострата.Остава да пръснеш антикор за 7-8-10лв/лт а не антикор+боя за чудно пари.Остава само колегата да каже възможно ли е да стане така технологично оцветяването.Не казвам,че това е най-правилното решение но Аз така виждам нещата.[/QUOTE]

Дори само идета,че ще се тонира продукта,индивидуално за отделна кола (литър-два),вече прави цената му доста над 10 лв.За пращанета напред-назад,също трябват пари.
        Там,където превозното средство е боядисано,това е направено с боя-дали нарочно,дали просто,щот няма как да ограничиш струята да стигне само до ръба на прага,без да боядиса останалата част от пода...
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Идеята за създаване на подобен продукт е интересна - успех и да я превърнеш в успешен бизнес!
          Не мисля, че ти трябва да уцветяваш продукта в повече от 2 цвята (светло-сив и черен), защото е добре за по-лесна подръжка, по-добра дълготрайност и по-добър външен вид да се прясне отгоре с някаква боя, ако ще и най-обикновенна, ако ще и база-лак... Предлагам да съсредотучиш усилията си в тестове за нагаждане на продукта към нашите метеорологични условия - нещо от +40 до -20"С ...
          Дали може да ми забъркаш, такова нещо или подобно за хидро-изолация на почти равен 250кв. покрив покрит с битумно покритие от това с посипката, което е напукано и е за смяна?
          VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
          SXS-Restorations 0886513079
          Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Ако има готов продукт с черен, сив или тъмно син цвят съм готов да напръскам пода на Дайхатсуто отвън и отвътре. Задължително е да няма асфалт, а както казахте да е на каучукова или PVC основа.
            Приятели не се печелят - губят се завинаги.
            УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
            Времето е ценно, само ако не бързаш.
            0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
              ... или PVC основа.
              PVC-то старее и се напуква. Не ти трябва PVC там.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Щом е така, остава варианта на каучукова основа. BODY 910 е вариант, но от мнго места чувам, че вече не е с добро качество. Ако колегата е направил някаква доза, към края на м. Май на мен ще ми трябва за около 10 кв.м., както и упътване за нанасяне на покритието.
                Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                Времето е ценно, само ако не бързаш.
                0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
                  Щом е така, остава варианта на каучукова основа. BODY 910 е вариант, но от мнго места чувам, че вече не е с добро качество.
                  Има и същото на NOVOL, CarSystem и прочие, а явно и колегата мисли над нещо подобно.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X