Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защита от ЕК.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защита от ЕК.

Здравейте колеги и приятели.След дълги колебания се реших да пусна тази тема.Мнозина от вас знаят,че се занимавам със каучуци и тяхните производни.Та по същество направих проби за антикорозионна защита от естествен каучук, нищо ново под слънцето,не съм открил и марната вода,дори.Интересното е ,че можем да ги правим във всеки основен цвят и стоят много добре.Къде е идеята ами там някъде.Да направим нещо родно и качественно на достъпни цени.В момента се разработва и ще са ми нужни коментари относно нанасяне и цветова гама.Поздрави.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Защита от ЕК.

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
    Здравейте колеги и приятели.След дълги колебания се реших да пусна тази тема.Мнозина от вас знаят,че се занимавам със каучуци и тяхните производни.Та по същество направих проби за антикорозионна защита от естествен каучук, нищо ново под слънцето,не съм открил и марната вода,дори.Интересното е ,че можем да ги правим във всеки основен цвят и стоят много добре.Къде е идеята ами там някъде.Да направим нещо родно и качественно на достъпни цени.В момента се разработва и ще са ми нужни коментари относно нанасяне и цветова гама.Поздрави.
    Здравей, идеята е добра но как се нанася каучука ? Нещо като шагре ли ще е ? Основните цветове на Car System са сив и черен,
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      Здравей, идеята е добра но как се нанася каучука ? Нещо като шагре ли ще е ? Основните цветове на Car System са сив и черен,
      Нанасянето ще е като шагре но идеята ми е за по голямо качество и цветова гама.Говорим за син,червен,зелен,жълт,и т.н. цветове.
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Нанасянето ще е като шагре но идеята ми е за по голямо качество и цветова гама.Говорим за син,червен,зелен,жълт,и т.н. цветове.
        Ще е интересно да се тества

Коментар

Ще е интересно да се тества
          Ванка за това и го споделям тук във форума.Правя го единственно за нас не е с търговска цел.

Коментар

Ванка за това и го споделям тук във форума.Правя го единственно за нас не е с търговска цел.
            Забъркай от адската химия и ще тестваме на едното ретро.Нямам претенция отностно цвета, за предпочитане черен

Коментар

Забъркай от адската химия и ще тестваме на едното ретро.Нямам претенция отностно цвета, за предпочитане черен
              Нямаш проблем особенно пък за черно.

Коментар

Както сам каза-защо ти е да откриваш топлата вода...другите производители са решили проблема,като са направили продукт който отгоре да може да се боядисва.Ако на някой му се занимава,може да си пръсне и пода .Основните функций на въпросните защити са да предпазват от камъчета и други механични повреди пода и подкалниците,да намали шума.За антикорозьонната защита се грижат различни грундове и покрития нанесени под "шагрена".
                За най-пестеливите има материяли на битумна/асвалтова основа.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                  Както сам каза-защо ти е да откриваш топлата вода...другите производители са решили проблема,като са направили продукт който отгоре да може да се боядисва.Ако на някой му се занимава,може да си пръсне и пода .Основните функций на въпросните защити са да предпазват от камъчета и други механични повреди пода и подкалниците,да намали шума.За антикорозьонната защита се грижат различни грундове и покрития нанесени под "шагрена".
                  За най-пестеливите има материяли на битумна/асвалтова основа.
                  Това за цвета според Мен е доста добре измислено.Защото с една операция вършиш две работи едновременно.А който иска черно да ползва черно.Аз като по-мързелив бих ползвал с цвета на колата.
                  0887284106-Митко
                  http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                  http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Първоначално публикуван от dino412 Преглед на мнение
                    .Аз като по-мързелив бих ползвал с цвета на колата.
                    Незнам какъв е цвета на колата ти,но съм сигурен,че има най-малко 10-тина нюанса.Не,че има нещо лошо в идеята-просто,когато пръскам външен,видим детаил преди боята ,така и така го грундирам,та нямя значение,дали "шагрена" е жълт,черен или бял.А,за подовете и подкалниците-сиво или черно.И без това там се вижда само,докато излезе на пътя.

Коментар

Мойта мисъл беше,че при реставрация на ретро а-л с последващо нанасяне на защитно покритие на пода(отвътре и отвън) по-лесно е с цветното покритие.А за ежедневка няма да се вижда и цвета на купето камоли на антикора на душемето.
                      0887284106-Митко

Коментар

Бягаме от темата,но да върви дискусията-ако се гони автентичност,пак ще трябва да се боядисват и кошове и подкалници и купе вътре/вънка,та пак се обиезсмисла употребата на цветни подови защити.
                        Такъв продукт,по ми пасва към следната ситуация-"смених си праговете,та да не са черни-даи да ги пръсна с червен шагрен,е нищо,че той е тъмно червен,пък колата е светлочервена-все е червено."
                        Последно редактирано от taran; 12-05-10, 18:43.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                          Бягаме от темата,но да върви дискусията-ако се гони автентичност,пак ще трябва да се боядисват и кошове и подкалници и купе вътре/вънка,та пак се обиезсмисла употребата на цветни подови защити.
                          Такъв продукт,по ми пасва към следната ситуация-"смених си праговете,та да не са черни-даи да ги пръсна с червен шагрен,е нищо,че той е тъмно червен,пък колата е светлочервена-все е червено."
                          Защо да бягаме от темата.До колкото разбирам човека се интересува ако направи готовия продукт ще има ли интерес от него на пазара. Точно такава дискусия по въпроса мисля ще покаже дали да се занимава с разработката или не.Ако греша се извинявам.
                          0887284106-Митко

Коментар

Първоначално публикуван от dino412 Преглед на мнение
                            Защо да бягаме от темата.До колкото разбирам човека се интересува ако направи готовия продукт ще има ли интерес от него на пазара. Точно такава дискусия по въпроса мисля ще покаже дали да се занимава с разработката или не.Ако греша се извинявам.
                            Всъщнсот си прав .Е,да обобщя моето мнение:
                            Достатъчни са три цвят.
                            1.Бяло-за светви цветове-бяло,жълто,сребристи и т.н.
                            2.Сиво-за сревни тоналности-сини,червени,зелени...както и за подове и подкалници.
                            3.Черно-черни,тъмно сини,тъмно зелени...подове и подкалници.
                            Аз разглеждам продукта,като част от система за възстановяване е боядисване на автомобили.неразделно свързан с грундове бои и т.н.

Коментар

Нещото, за което се сещам - ще е добре да се направят тестове за адхезия към различни покрития като основа.

Например аз съвсем случайно открих че полиуретановото лепило за автостъкла хваща нечовешки здраво към епоксидна смола. Евентуално следва че и към грундирани с епоксиден грунд повърхности, но още не съм пробвал. Ама хваша толкова здраво, че човъркайки я със сила с отверка, не можах да го отлепя. Ако някой иска да се пробва да отлепи, ще му дам детайла. Аз не успях.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X