Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чешки пистолет... (бояджийски)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Чешки пистолет... (бояджийски)

Автогол- пастирай, няма да ти хареса, и после с извинение ще се хапеш дет не се стигаш, с тая паста. Ама пък пробвай, пък то от грешките се учим.
    Още преди съвета ми бе 600 и новия пистолет и няма защо да се тревожиш.

Коментар

Първоначално публикуван от mina Преглед на мнение
      Автогол- пастирай, няма да ти хареса, и после с извинение ще се хапеш дет не се стигаш, с тая паста. Ама пък пробвай, пък то от грешките се учим.
      Е това е най-добрият вариянт ама и боята струва пари,а бюджета е изчерпан.Може ли да споделиш защо ще е автогол какъв ще е резултата?
      877104344

Коментар

Ами честно, ще натиснеш, ще протриеш, и пак ще пръскаи, а след восъци, боя си е живо наказание. В повечето случай по- евтино излиза, една гланцова ръка само да удариш, ще ти е и по -евтино.

Коментар

Ами честно, ще натиснеш, ще протриеш, и пак ще пръскаи, а след восъци, боя си е живо наказание. В повечето случай по- евтино излиза, една гланцова ръка само да удариш, ще ти е и по -евтино.
          O.K. като взема новия пистолет по всяка вероятност другата седмица ще пробвам ако ми хареса крайния резултат и остане боя ще пробвам по твоя начин дано само и времето е с мен.
          А по този начин само с водна шкурка 600 няма ли опасност след време да се улюпи този гланц?
          БЛАГАДАРСКО ЗА ПОМОЩА.
          877104344

Коментар

Уф , трябваше другаде да си пишем, не няма опасност, все едно ти е стара боя. Пръскай, не се чуди, и 800,и 1000 която да вземеш все ще ти свърши работа, ама това 2000 малйййййййййй.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
              Аз си мисля,че не е чак такъв голям проблем дюзата.Всичко си е до опит.Акрилната боя се пръска малко по редка.
              Здр колега съгласен съм с тебе за дюзата ама не сам сагласен за рядката боя, защотокато е рядка става много тънка.На всички бои си има написан вискозитете на кутиите като се спази винаги стажа хубавосхтом знаеш и какво правиш

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              Според мен,ако температурата е ниска,боята по-скоро ще стече,отколкото да остане със структура...Евентуалните причини са гъста боя,или голямата дюза.И аз пръскам грундовете с дюза 1.8.
              Честно казано,от снимката не мога да преценя пищова,ма на вид е като споменатите по-горе Астуро за 50 лв.
              Здравей, за стичането не сам съгласен като знаеш какво правиш, пак за по лесно моге малко да се запопли боята - топла боя на студен детаил не се стича дарпа барзо и се опава добре.Аз го прилагам често особенно сега

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Ако не си толкова секретен и кажеш от къде си, шЪ показвам.....шкурка и после полир паста ма си е много труд
              Здравей дядо Владо според мен полирането не е толкова трудоемко като ползваш подходяшти шкурки и пасти.Има абрилон 2000 и 3000 за полирмашината един детаил се пражи за не пожече от 10 минути.Вярно че струват окло 10 кева едната шкурка ама е бързо и издържат много.

здр не сам сагласен за пастирането имаш ли достатъяно дебелина на боята полирането е с голям ефект. Разбира се трчбва да знаекажо правиш.
              Последно редактирано от Димо; 31-01-10, 19:24.

Коментар

Та така де колега- ама трябва да знаеш какво правиш, а в неговия вариант е по простичко и евтинко да мине един скоч брайт, шлайф фикс и да го гръмне отново.

Коментар

Та така де колега- ама трябва да знаеш какво правиш, а в неговия вариант е по простичко и евтинко да мине един скоч брайт, шлайф фикс и да го гръмне отново.
                  Здравей Мина, така ама много зависи какво е изстрелял преди това, ако има голяма структора или течки така лесно няма да се размине не мислислиш ли

Коментар

Първоначално публикуван от sisko36 Преглед на мнение
                    Здравей Мина, така ама много зависи какво е изстрелял преди това, ако има голяма структора или течки така лесно няма да се размине не мислислиш ли
                    Здравейте колега,виждам ,че сте на ясно със занаята и благодаря за съветите,но преди да се наема да довърша започнатото все още съм на дилемата какъв пистолет с 1.3 дюза да взема за около 150 лева.Някъкви предложения?
                    877104344

Коментар

Първоначално публикуван от trophy_hunter1 Преглед на мнение
                      Здравейте колеги,наскоро ми подариха чешки пистолет TST KOVOFINIS RH12 с дюза 1.8 произведен е далечната 86 година , но е почти не употребяван та въпроса ми е знаете ли дали се продават дюза, игла и разпръсквач 1.3 за тях или дали могат да станат от друга марка пистолети знам че пак няма да получа качество като на сата ,но пък и пистолета ще се ползва като хоби инструмент.
                      Колега 1.3 дюза за този пистолет няма. Аз имам два със с4упени дюзи и няма намиране

Коментар

Знам един, доказано работещ, прави добра метла и струва 100-тина лв., мога да ти взема и редуцил, който се монтира точно преди пистолета за 50-55лв., ако искаш мога да ти напазаря и ги пратя по куриер за 5-10лв. ...
                        VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                        SXS-Restorations 0886513079
                        Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
                          Знам един, доказано работещ, прави добра метла и струва 100-тина лв., мога да ти взема и редуцил, който се монтира точно преди пистолета за 50-55лв., ако искаш мога да ти напазаря и ги пратя по куриер за 5-10лв. ...
                          А какъв е пистолета колега,марка,дюза,страна производител.Дали има снимки в нета да го видя?
                          877104344

Коментар

Съжалявам колега, не му знам марката и нямам снимки...
                            VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                            SXS-Restorations 0886513079
                            Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Първоначално публикуван от lombardinio Преглед на мнение
                              Колега 1.3 дюза за този пистолет няма. Аз имам два със с4упени дюзи и няма намиране
                              Ето и нещо конкретно по темата благодаря.

Bugman До: Чешки пистолет... (бояджийски)

--------------------------------------------------------------------------------
                              Съжалявам колега, не му знам марката и нямам снимки...

O.K. ако до няколко дни не харесам някакво оръжие ще сверкам
                              877104344

Коментар

Е колеги мисията е изпълнена от една седмица колата е готова.Благодарности към всички които помагахте.
                                Сега да дам и малко информация за боядисването намерих и хубав компресор и хубав италиянски пистолет с 1.4 дюза разлика между чешкия италиянския пистолет в краен резултат има. Мисля,че с по-малката дюза стана по-хубаво макар ,че не е точно както искам аз ,но зимните условия си казаха думата там вече сме безсилни още веднъш благодаря на всички за помоща.
                                877104344

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X