Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Против одраскване - полезно - карбоново фолио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Против одраскване - полезно - карбоново фолио

Първоначално публикуван от getsov Преглед на мнение
    А аз не разбрах защо е това цялото напъване да ни убедиш в това, че фолиото и по-доброто решение от боята и лака.
    Не слагам фолио, за да ви убеждвам, ползвам го... Просто и убедително действа по предназначение. Това е. Ама какво ще станело с боята, като се махнело,(защо да се маха?!) видях, че и в този случай няма проблем, боята си остава, маха се сравително лесно с пистолет с топъл въздух и някакъв спрей. Като реша да го сменям след някоя и друга година - ще пиша. А то е ясно - че кой както иска. Като оня виц:
    "Една баба продава отрова за хлебарки. Някакъв си купува ама след 2 крачки се връща и пита как се използва. Бабата му казва "много просто - хващаш хлебарката, напръскваш я по очите - пускаш и след време тя умира" Оня вика "ми то аз като я хвана що да не я стъпча?" Бабата заключва "И ТАКА СТАВА"
    Последно редактирано от ivied; 16-01-10, 12:25.

Коментар

аз малко да спамна ;-)
      някой да му се намира около 1 квадратен метър (може квадрат и половина ;-) прозрачно жълто фолио? искам да налепя фаровете на една кола (целта е да се докара старата "френска" визия на жълти фарове).
      пообиколих големите магазини ама няма такова ;-(.
      извинявам се за спама, но темата ми се стори подходяща да питам.
      мерси много.
      висете отпуснато

Коментар

Аз карам ATV и след одраскване (което ме дразнеше) му дадох пластмасите на облепване с някакво автомобилно фолио (без претенции) ефект - поразителен!!! Пердаша си и не ми пука.... , но тук говорим за пластмаса (HDPE), ядове нямам два пъти вече съм го сменял, разбрах, че не е вечно - върши чудна работа
        0887 246718

Коментар

Колеги,ако удариш елемент(врата,калик) на джипа какво правиш?
          Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
          АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
            Колеги,ако удариш елемент(врата,калик) на джипа какво правиш?
            Сваляш фолиото и пребоядисва6 или си караш с ударен елемент.
            Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Преди пуснах запитване преди 2 год. до една фирма за камуфлажно фолио но не ми отговориха за цена на квадратен метър,някой знае ли повече по въпроса,искам да я облепя с камуфлажната шарка.
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от nsu Преглед на мнение
                Сваляш фолиото и пребоядисва6 или си караш с ударен елемент.
                Е тагава какъв е смисала от фолиото?
                АСК Ален Мак

Коментар

Е тагава какъв е смисала от фолиото?
                  Е,как какъв...Пази боята от надраскване(на който му пука,за това),вярно,че боята не се вижда,ма нали отдолу е чудесна .
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Е,как какъв...Пази боята от надраскване(на който му пука,за това),вярно,че боята не се вижда,ма нали отдолу е чудесна .
                    Аз писах за удар!Пак боядисваш и после фолио така ли.На мене ми поискаха от600 до 800лв за да облепят джипа.За това аз лично не виждам смисала от фолио.
                    АСК Ален Мак

Коментар

Аз писах за удар!Пак боядисваш и после фолио така ли.На мене ми поискаха от600 до 800лв за да облепят джипа.За това аз лично не виждам смисала от фолио.
                      Да така е. Сваляш фолиото, ремонт на детайла, боядисване и пак фолио.
                      Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Малките язвички от ръжда едва ли са голям проблем за купето на Дискавъри-то

Коментар

Според мен по-удачно би било да се поставя в купето върху детайли - табло,врати,таван и т.н...

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                            Преди пуснах запитване преди 2 год. до една фирма за камуфлажно фолио но не ми отговориха за цена на квадратен метър,някой знае ли повече по въпроса,искам да я облепя с камуфлажната шарка.
                            Здравей колега,и аз искам такова,но не мога да намеря,ако намериш,пиши.Ако аз намеря ще ти пиша
                            няма начин да няма начин
                            http://album.bg/offroad_
                            0878 613 163

Коментар

В много ловни магазин продават ленти на ролки с размери 5 см Х 3 м.
                              Цена: 12.00 лв, не съм срещал по-широки ролки. Но фолиото, което имитира карбон е доста естетично и според мен би намерило по-голямо приложение по колите.

Коментар

На джиповете не съм правил такива неща защото те са си за драскане,но зависи и за какъв джип говорим.Но на леката кола ако я карам зимата по-интензивно правя друга хитринка.Късно есента преди да започнат да хвърлят пясъците по пътищата ,взимам два флакона течен парафин -измивам колата и я подсушавам ,пръскам всички уязвими детайли от долу ,прагове ,брони и маската отпред дори и огледалата.Прибирам автомобила на топло до сутринта ,парафина е изсъхнал и стои с леко кафяв цвят.Може вече да се кара без да се полепва нищо по него.Карам цяла зима и след това измивам с препарат и пароструйка.Не остават никакви следи от камъчета и други наранявания.Виждал съм автомобили за една зима праговете са така ожулени ,че не се вижда боята зад гумата.Това става с всички предни детайли на колата .По добре е така, а не да търся бояджии да свалят брони ,да облепват детайли и да се ядосвам, че не е добре боядисана.
                                0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X