Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Против одраскване - полезно - карбоново фолио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Против одраскване - полезно - карбоново фолио

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    Фолиото не се драска, не остават дори следи по него. Е, ако искъртиш калника или вратата, може и да личи. И не е толкова трудно за отлепване. На колко коли, бусове и пикапи им направиха ребрандиране?
    Да харесва ми но на мойта кална джипка не бих го лепнал, за да го лепна на джипката първо трябва да я пребоядисам, а за сега целта не оправдава средствата.

Коментар

Първоначално публикуван от nsu Преглед на мнение
      Колеги, с това фолио после колата задължително е за пребоядисване понеже при сваляне на фолиото пада и боята. Освен ако не е някое евтино. А за балоните които остава понякога при лепене изобщо не говоря. Самата технология на лепене е да се пръска със сапунена вода за да се напасне по лесно. И ако остане балон той е пълен с вода. Ефекта е ясен.
      Ако някъде остане балон,или има хлътнатина под фолиото проблема се лекува лесно-боцва се веднъж(или повече пъти според размера на балона)с тънка,и остра игла,притиска се фолиото,и готово!

Поне аз не съм виждал фолио за тази цел с истински карбонови нишки...и,ако е такова би било доста по-скъпо,не мислите ли?
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от Luca Преглед на мнение
        Ето какво се случи и с моя експеримент с карбоновото фолио ма 3М. При отлепване, (което е неизбежно в един момент) ми се отвори повече работа отколкото ако го не бях залепвал. Изглежда при облепването е имало леки невидими шупли и язвички по боята, невидими до този момент, които след свалянето станаха огромни - направо парчета боя заедно с шприц кита под нея. колата стана за задължително пребоядисване и ми излеза двойно по скъпо. Може би нова кола от магазина няма да има тези проблеми с облепването, но колко от нас карат нови коли? В момента има страшно здрави лакове, които освен че много трудно се драскат, един час след боядисването могат да се шкурят с шкурка 2000 и след това да се полират, при това многократно. Съвета ми е ако сте стигнали до боядисване на колата си не жалете пари за лаковото покритие, дори помолете бояджията ако се съгласи да ви нанесе два пласта лаково покритие. След това можете да я полирате многократно с минимални усилия и то на местата на които само има нужда.
        Това е друг неприятен ефект. Освен ако не се облепва чисто нова или прясно пребоядисана кола.
        Последно редактирано от nsu; 14-01-10, 15:30.
        Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Това е друг неприятен ефект. Освен ако не се облепва чисто нова или прясно пребоядисана кола.
          Малейййййй-кЪФ автогол ще си вкараш,ако облепиш прясно пребоядисана кола!Баси-направо не ми се мисли!
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

3М имат специален раздел със такива материали за защтита но унас са малко известни поради високата си цена
            Последно редактирано от Злой; 15-01-10, 07:22.

Коментар

Първоначално публикуван от batdido Преглед на мнение
              3М имат специален раздел със такива материали за защтита но унас са малко известни поради високата си цена

3M имат търговско представителство в България
              Имат и достатъчно дистрибутори.....
              Консултациите са безплатни
              Внасянето на определен продукт не е нещо сложно....

Поздрави
              Йордан

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                Малейййййй-кЪФ автогол ще си вкараш,ако облепиш прясно пребоядисана кола!Баси-направо не ми се мисли!
                Говоря за ръждите които остават под фолиото. Но както и да е.
                Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
                  3M имат търговско представителство в България
                  Имат и достатъчно дистрибутори.....
                  Консултациите са безплатни
                  Внасянето на определен продукт не е нещо сложно....

Поздрави
                  Йордан

Колега за дистрибуторите може да поспорим А мисля че колегата искаше да покаже тези продукти: http://www.foliencenter24.com/

Коментар

Говоря за ръждите които остават под фолиото. Но както и да е.
                    Фолиото на мен ще свърши работа. Дали това или друго - няма значение. Трябва да си облепя пластмасите, чиято боя по неисвестна за мен причина се бели. Понеже имам съмнения че боя там ще хване, може би фолиото ще е добър вариант за мен.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Фолиото на мен ще свърши работа. Дали това или друго - няма значение. Трябва да си облепя пластмасите, чиято боя по неисвестна за мен причина се бели. Понеже имам съмнения че боя там ще хване, може би фолиото ще е добър вариант за мен.
                      Има много лесен начин да провериш върши ли ти работа. Лепиш едно парче якъде по пластмасите. Караш известно време с него. После гледаш ефекта. Ако е положителен влагаш пари за фолио. Ако не е не си се набутал много. Надявам се да ти помогне отговора ми.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        С фолиото ще свалиш и остатъците от боята
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          С фолиото ще свалиш и остатъците от боята
                          Ама аз нея така или иначе искам да я сваля. Даже мислех да го пясъкоструят някъде, стига да е възможно за пластмасови детайли.

Тъпото е че на 2-3 места се бели, а на други места си се държи като за световно. Абе като се видим ще ти покажа, ако не си забелязал и сам де.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не мисля, че си струва да се занимаваш с фолио. Налепил съм бая коли (рекламист съм все пак), но вредите са повече от ползите.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              Не мисля, че си струва да се занимаваш с фолио. Налепил съм бая коли (рекламист съм все пак), но вредите са повече от ползите.
                              Струва си - ама, защо да го сваляш?! - предпазва, клоните и шипките не личат изобщо, не се е отлепило, не е избледняло, е и фирмата не съм сменил за да слагам друго?! Засега на 66% не им пука за драскотините, ама като не понасям надрана кола?! Все едно тигър и беше скачал , а сега си карам спокойно...

Коментар

А аз не разбрах защо е това цялото напъване да ни убедиш в това, че фолиото и по-доброто решение от боята и лака.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X