ама защо си мислите, че като боядисате шасито отгоре и всичко е наред. най - големия проблем е вътре в профила, там гние най - много, не се занимавай с песакоструй, само ще съсипеш колата, намери си хубави химикали и действай.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Боядисване и антикорозионна защита на автомобила
Свий
X
-
AAAAA
шасито спецялно мойто е много перфорирано... вътре ще стане като ново ако го одари на пясъкоструен! В противен случай аз немам шанс да нанеса вътре квото и да било! Абе тъпо е направено тва шаси затворена кутия! Днеска гледах едно на 40 години на мерцедес направено отворено от едната страна и направо светеше! А тва мойто на места си е направо бая зле и то само от едната страна! Набих го с чука и ше има и кърпене! Профили 3мм съм угънал само трябва да го ударат да го изчистат и боядисвам и после лепа новите неща!
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Никва химия не помага против истинската ръжда(((
Боите "3 в 1" са измислени не за мацане на гнили ГАЗки, а за големи промишлени съоръжения. Мостове, заводи. Които още не са изтървани до там, че от цялата конструкция да е останала само идеята за силуета. А изгнилите рами не се ремонтират, реставрират се. Ама е по-добре да се изхвърлят.
Затворените греди се слагат за по-евтино. Те са по-тежки ама са от Ст25. Военните рами са отворени, от П-профили, тежат по-малко, ама са от Ст45, значи от други пари. Може и от тръби, също пунтов пиниз. Обаче цената става съвсем идиотска.
Да, П.С. Защо и как за химията и ръждата ще разкажа само ако форума ми назначи секретарка! Щот съм слабограмотен и пиша бавно, изблещен и с провесен мърдащ език.
П.П.С. Ако ще да е млада, хубава, и с къса пола. И тва извращение ще преглътнем за делото, даже да е с големи цици.
Коментар
-
Aбе
Много лошо... неискам да го кърпа тва шаси! Не е работа! Ама какво да направа... Има ли някаде да ги прават? Извито е не е право иначе лесно ама извито нестава нищо.... кво да права незнам! Имам едно от мерцедес освен да насада него? То е направо с три класи над тва дет имам! Днеска свалих и кабината нищо неостана - два моста и мотора да свала и е голо на цеф... Два студеноугънати пеобраза са фкарани един в друг и вътре беха пълни с кал и на места са на сито... Направо съм в траор... отиде джипката по дяволите!
Помогнете че си *** майката!
Коментар
-
ХАХА
шаси от мерцедес! Е тва е мойто шаси! Направо го слагам и кича! Сички чаркове по него купета, кабини, двигатели, лигени... сичко! 3 пъти е по-яко и ново! От бус! Утре почвам
Днеска го прекарах и направо ше стане! Чак сега ако и тва пригода жапанците ако ма видат ше си направат харакили
Коментар
-
Ми
Утре може да дам снимки! Ама то нищо нема да се види всмисъл че направо междуосието е еднакво - което автоматично предопределя сичко! СЛагам мостовете и е готово! Единствената разлика между двете във формата е че едното е малко разширено назад докато при мерцедеса не е така! Ама аз ползжам захватите и ресорите на мерцедеса отзад! Щотото ресорите са 3 класи над моите!
абе ще стане! сигурен съм!
Коментар
-
Ето и снимките на шаситата
http://djipa.hit.bg/Rem1.jpg - тва е оригиналната гнилотия!
http://djipa.hit.bg/Rem2.jpg тва е от мерцедеса буса! Страшно яка с нитова конструкция!
http://djipa.hit.bg/Rem3.jpg а тва е купенцето минаправо счуих рекорда на майсторлъка с таа сглобка... Ама от начало бех ного отчаян ... сега вече съм на половината работа оше малко ( 1 седмица работа) и ще слагам купето!
Коментар
-
сигурно аз нещо недовиждам
според мен шасито на тойотата и това на буса нямат нищо общо. тойотата отпред се стеснява зада може тоя тесен мост да завива, а назат има арка за задния мост, нали е жипка да има по - големи ходове отзад. ако насадиш предния мост на шасито от бус едва ли колата ще завива, просто няма да има място гумите да се въртят. нали буса е на А ранена отпред и вероятно е доста по - широк от хай луксаdrive alive
Коментар
-
Хех
споко брат няя го мислиш тва мой проблем
Само гледай ше дам снимки накрая как съм с макс спеед по земен пътКольо фичето ряпа да яде там дет седел под моста с родата си!
Иначе отпред точно са еднакви отзад има разлика! На тоьотата е малко по широко! Но тва не е проблем на мерцедеса ресорите са извън шасито на тоьотата са непосредствено под него!
Сичко е въпрос на ролетка и голям шублер!
Коментар
-
Антикорозионна защита - покрития на 3М - всеки читав бояджия знае за какво става въпрос, не са разпостранени толкоз колкото боди щото са по-скъпи. Ако решиш да ползваш 3М обади се 02 8665415 - Ирбис ООД - официален дистибутор на 3М за Бг - обясни им точно какво искаш и те ще ти дадат технолотията. А и най-вероятно при тях ще получиш най-добри цени
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар