Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от бояджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам нужда от бояджия

Ми,колкото бояджий,толкова начини за боядисване.Тъй като нямаш много опит,почни от тавана.Не може ли да спаднеш гумите,да стане по-ниска.То,пак ше требе столче,но вероятноста да се обършеш в колата ще е по-малка.
    Са се сещам,по железарийте продават едни гащеризони за боядисване-нещо като хартиени,може да си земеш един такъв,ем от тебе да не падат прашинки,ем да не си цапаш дрехите.

ПП столчето трябва да е стабилно и да не е много тежко,все пак ще обикаляш около колата с него.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

сега се сещам че и пистолета ми е с долно казанче, с дюза 1.2мм
      другиа с горното е 1.5мм
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        Ако я е пръснал без втвърдител (предлага се и за такава боя-20:80) ще изсъхне напълно към края на следващото лято .
        Малиий с тия думи ми стана повече от баща Да му бррррр....айката Веднъж я мих, в магазина ми казаха "щото си разреждал с бензин не с "нейния". Сега ужким е с окол 10% от нейния (оргахимски) разредител, ама за втвърдител никой никъде нищо не каза да му......, ако ще трябва пак да е мия и пак да е пръксам на цяло ще чака другото лято вече ми е студено! Ама "Таран"-е ти пък си заработи цяла кутия лимонови резанки и едно кафе
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

с с кой от двата да пръскам

Коментар

Мнения много ,маистори много ,оставете блажнярките да съхнат със времето.ПРЪСКАЙ къквото стане стане,после ще те насочваме тънкостите са толкова многоче дори и да стечещ вероятноста да претриеш и базата ,и лака и при полирането да отнесеш някой ръб е равна на 90% така че давай.Ръка да пипне му е майката,а итрябва да пробваш на твойта кола.
            FORD MAVERIK 2.7TD
            Тел.0898662817
            LZ1IID

Коментар

Айде и аз да се набъркам. По-добре пръскай няколко пъти тънко, отколкото наведнаж. Малка вероятност да потече.
              Забравих! Карай с по-малката дюза.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Малиий с тия думи ми стана повече от баща Да му бррррр....айката Веднъж я мих, в магазина ми казаха "щото си разреждал с бензин не с "нейния". Сега ужким е с окол 10% от нейния (оргахимски) разредител, ама за втвърдител никой никъде нищо не каза да му......, ако ще трябва пак да е мия и пак да е пръксам на цяло ще чака другото лято вече ми е студено! Ама "Таран"-е ти пък си заработи цяла кутия лимонови резанки и едно кафе
                Не ме разбирай погрешно,просто това е тъжната истина.Тоя занаят го почнах едно време покрай такситата на ОК`Супертранс-там поръчвах алкидна боя на баки,е нема такава гадост,ама се гони ниска цена,щот не им се дават пари за читави материали...Та тая боя съм я пръскал и подгрята на котлон(зимно време)и пак си съхне цяло лято...
                Камене,не му се чуди,фащаи единия пистолет,който ти пасва по добре в ръка и почвай,па квото сабя покаже...
                Успех.

Коментар

Боядисването остава за утре, голям гаф штеше да стане, Точно доолепих нивата и вадя боята и другите материяли и о ужас , тока изгаснаНе ми се исли ако бях разджуркал боята

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                    Боядисването остава за утре, голям гаф штеше да стане, Точно доолепих нивата и вадя боята и другите материяли и о ужас , тока изгаснаНе ми се исли ако бях разджуркал боята
                    На боята (базата) нищо няма да и стане,виж лака щеше да се зяноса.

Коментар

Боята я нанесох, никакви проблеми само на 1 място я олях.
                      Но проблема с лака е огромен. първо олях се много яко , а и за капак стана на светли и тъмни петна , по точно на матови и на гланцирани , днес ще я изтрия с 1000 водна , и мисля утре да започна да я лакирам на детайли . Тавана няма да го закачам тои горе долу стана.
                      Според вас от какво може да се гланцира.Сега ще я прелакирам , не стане ли , карам докато се надере и после при профи бояджия

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                        стана на светли и тъмни петна , по точно на матови и на гланцирани
                        Докато чакаме помощ от по-компетентните колеги - идея си нямам при еднокомпонентния мат на Джипчо първо това стана заради "тънко" боядисване( боядисано-недобядисано), без да го търкам после го доналях (1-2 ръце) и стана на матови и гланцови петна(изсъхнало -неизсъхнало) ...но като изсъхна добре и прашляса малко, вече не си личи без повече да съм го пипал

Коментар

След търкане на предния капак и прелакиране , горе долу го докарах
                          Ноооооооо голям проблем се появи , изтърках и задния капак и след като го пръснах , на 2рата ръка се получи нещо отвратително , част от боята се барръчка много ситно , сега вече съм пред нервна кризаааааааааааа
                          Не мога да си го обясня защто се получи , почна да ме хваща страх да не да стане така и с калниците

Коментар

Днес довърших водната шкура и мисля утре да започвам да пръскам , Дали ще е проблем сутринта да пръсна калниците следобед да ги олепиа и да прускам вратите или по добре на другия ден

Коментар

При тези външни температури аз бих изчакал

Коментар

За задния капак явно разредителя е повдигнал долен слои боя.А за калниците ще бъде рано същия ден да ги лепиш, освен ако не печеш боята.
                                FORD MAVERIK 2.7TD
                                Тел.0898662817
                                LZ1IID

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X