Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от бояджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Имам нужда от бояджия

Ми,колкото бояджий,толкова начини за боядисване.Тъй като нямаш много опит,почни от тавана.Не може ли да спаднеш гумите,да стане по-ниска.То,пак ше требе столче,но вероятноста да се обършеш в колата ще е по-малка.
    Са се сещам,по железарийте продават едни гащеризони за боядисване-нещо като хартиени,може да си земеш един такъв,ем от тебе да не падат прашинки,ем да не си цапаш дрехите.

ПП столчето трябва да е стабилно и да не е много тежко,все пак ще обикаляш около колата с него.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

сега се сещам че и пистолета ми е с долно казанче, с дюза 1.2мм
      другиа с горното е 1.5мм
      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        Ако я е пръснал без втвърдител (предлага се и за такава боя-20:80) ще изсъхне напълно към края на следващото лято .
        Малиий с тия думи ми стана повече от баща Да му бррррр....айката Веднъж я мих, в магазина ми казаха "щото си разреждал с бензин не с "нейния". Сега ужким е с окол 10% от нейния (оргахимски) разредител, ама за втвърдител никой никъде нищо не каза да му......, ако ще трябва пак да е мия и пак да е пръксам на цяло ще чака другото лято вече ми е студено! Ама "Таран"-е ти пък си заработи цяла кутия лимонови резанки и едно кафе
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

с с кой от двата да пръскам

Коментар

Мнения много ,маистори много ,оставете блажнярките да съхнат със времето.ПРЪСКАЙ къквото стане стане,после ще те насочваме тънкостите са толкова многоче дори и да стечещ вероятноста да претриеш и базата ,и лака и при полирането да отнесеш някой ръб е равна на 90% така че давай.Ръка да пипне му е майката,а итрябва да пробваш на твойта кола.
            FORD MAVERIK 2.7TD
            Тел.0898662817
            LZ1IID

Коментар

Айде и аз да се набъркам. По-добре пръскай няколко пъти тънко, отколкото наведнаж. Малка вероятност да потече.
              Забравих! Карай с по-малката дюза.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Малиий с тия думи ми стана повече от баща Да му бррррр....айката Веднъж я мих, в магазина ми казаха "щото си разреждал с бензин не с "нейния". Сега ужким е с окол 10% от нейния (оргахимски) разредител, ама за втвърдител никой никъде нищо не каза да му......, ако ще трябва пак да е мия и пак да е пръксам на цяло ще чака другото лято вече ми е студено! Ама "Таран"-е ти пък си заработи цяла кутия лимонови резанки и едно кафе
                Не ме разбирай погрешно,просто това е тъжната истина.Тоя занаят го почнах едно време покрай такситата на ОК`Супертранс-там поръчвах алкидна боя на баки,е нема такава гадост,ама се гони ниска цена,щот не им се дават пари за читави материали...Та тая боя съм я пръскал и подгрята на котлон(зимно време)и пак си съхне цяло лято...
                Камене,не му се чуди,фащаи единия пистолет,който ти пасва по добре в ръка и почвай,па квото сабя покаже...
                Успех.

Коментар

Боядисването остава за утре, голям гаф штеше да стане, Точно доолепих нивата и вадя боята и другите материяли и о ужас , тока изгаснаНе ми се исли ако бях разджуркал боята

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                    Боядисването остава за утре, голям гаф штеше да стане, Точно доолепих нивата и вадя боята и другите материяли и о ужас , тока изгаснаНе ми се исли ако бях разджуркал боята
                    На боята (базата) нищо няма да и стане,виж лака щеше да се зяноса.

Коментар

Боята я нанесох, никакви проблеми само на 1 място я олях.
                      Но проблема с лака е огромен. първо олях се много яко , а и за капак стана на светли и тъмни петна , по точно на матови и на гланцирани , днес ще я изтрия с 1000 водна , и мисля утре да започна да я лакирам на детайли . Тавана няма да го закачам тои горе долу стана.
                      Според вас от какво може да се гланцира.Сега ще я прелакирам , не стане ли , карам докато се надере и после при профи бояджия

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
                        стана на светли и тъмни петна , по точно на матови и на гланцирани
                        Докато чакаме помощ от по-компетентните колеги - идея си нямам при еднокомпонентния мат на Джипчо първо това стана заради "тънко" боядисване( боядисано-недобядисано), без да го търкам после го доналях (1-2 ръце) и стана на матови и гланцови петна(изсъхнало -неизсъхнало) ...но като изсъхна добре и прашляса малко, вече не си личи без повече да съм го пипал

Коментар

След търкане на предния капак и прелакиране , горе долу го докарах
                          Ноооооооо голям проблем се появи , изтърках и задния капак и след като го пръснах , на 2рата ръка се получи нещо отвратително , част от боята се барръчка много ситно , сега вече съм пред нервна кризаааааааааааа
                          Не мога да си го обясня защто се получи , почна да ме хваща страх да не да стане така и с калниците

Коментар

Днес довърших водната шкура и мисля утре да започвам да пръскам , Дали ще е проблем сутринта да пръсна калниците следобед да ги олепиа и да прускам вратите или по добре на другия ден

Коментар

При тези външни температури аз бих изчакал

Коментар

За задния капак явно разредителя е повдигнал долен слои боя.А за калниците ще бъде рано същия ден да ги лепиш, освен ако не печеш боята.
                                FORD MAVERIK 2.7TD
                                Тел.0898662817
                                LZ1IID

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X