Много ти благодаря, утре ти звънкам още сутринта. Стефан май си е легнал та не се включва, но ще трябват и за него.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отопление за задно стъкло
Свий
X
-
Да, с такова фолио беше, пак е трудно, ужас ...((( То, верно че се борих сам, ама ...
Това лепило обаче си е чисто лабораторна работа. Грам и половина - 20 лева, няколко капки е, примерно три. Освен това изобщо не е ясно как се използва. Има някви сребърни истории, още по-весели. 3 грама - 80 лева, обаче пак никой не знае ни кво ни как. Изглежда е изобщо платкаджийска работа.
Коментар
-
Ползвал съм варианта 3 грама 80лв. за ремонт на нагревателите на Нивата пет години след това я карах без проблем така си я откраднаха. Но решително е само за ремонт иначе по добре да позлатиш стъклото. Духащи и греещи вентилатори имам в наличност 3 модела като се борех миналата година с запотяването на предното стъкло на Хънтъра изкупих всичко възможно в София но за съжаление никой не върши работа. 1. Трудно закрепване за да обдухват трябва да са достатъчно далече. 2 Ако са далеч не им стига мощност. 3. За десет минути при кола на празен ход свалят акумолатор напълно зареден до 10 V когато са на нагряване. Ако някой копува лепило по добре си направете комбина всъщност за ремонт 3 гр. са страшно много а лепилото след това изсъхва за десетина дена в шишенцето.
Коментар
-
абе какво 80 лева.... тва са глупости! От Враца си купих преди 3 месеца за 12 лева 3 грама! Беше с четчицата! Намазах, малко грозно щото в художественото майсторство неме бива, но и до ден днешен реутаните работят безотказно! А нямаше такив който да небеше прегорял! Ако някой иска ще провера има ли още и ще ви купа! Но тва 80 лева е безобразна надценка...
Това е като скоро се отбих до магазин за компютри във Враца и едно захранване дето тука го бях взел от магазин в студентски град за 50 лева (някой от форума ме упъти) във Враца същото се продаваше за 127 лева... "НАПРАВО МИ СЕ КЪСА СЪРЦЕТО КАТО СИ ПОМИСЛЯ"
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
За правилно мазане не ти трябва точна ръка, а две парчета тиксо - лепиш ги от двете страни, като оставиш колкото искаш да намажеш, мажеш и отлепваш.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
С половината от здравите реотаниПървоначално публикуван от quadraЗа правилно мазане не ти трябва точна ръка, а две парчета тиксо - лепиш ги от двете страни, като оставиш колкото искаш да намажеш, мажеш и отлепваш.
no signature no problems
Коментар
-
Току що получих нова информация, в магазини Конрад електроникс на 5-те кьошета има високотемпературно сребърно лепило 13 лв. 8 гр. което върши перфектна работа.Първоначално публикуван от quadraНадлъжно, покрой тях бре...
Геометрия мама
п.с. аз не съм го ползвал.no signature no problems
Коментар
-
здравейте
относно тази тема в Стара Загора има една фирма казва се Реотан от там си поръчах такъв реотан за ладата преди около 1.5 год лепи се със силикон имам телефон на единия инженер и ако се разровя ще го намеря около 3 метра ми изелезе 10 лева без доставката работи добре само че този дето ми го сложи си остави ръцете но топи снегаЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Коментар
-
здравейте
значи това нагревателче представлява една метална лента която е малко твърда не знам от каква сплав е човека ми прати и схема как да го направя на стъклото се слага лентата и с тиксо се захваща и после с безцветен силикон се залепя за стъклото първата лента е на 10 см от горния край на стъклото после 5 см надолу през средата после пак 5 см надолу и така представлява като едно голямо сплескано S понеже имам и фолио на страничните и видях то как се слага не знам дали ще стане защото лентата е твърда и може фолиото да не прилепне хубавоЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Коментар
-
Това е плосък кантал,който лесно може да се изчисли -на всяка ролка има обозначено сечението и колко ома е.Главния проблем е наистина в залепването на стъклото. Сега ще пробвам със една прозрачна бързовтвърдяваща се смола,която има известна остатъчна еластичност и нисък коеф. на разширение.Густо майна , пътят свърши !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар