Обява

Свий
Няма добавени обяви.

препарат за стъкла върху боята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• препарат за стъкла върху боята

Здравейте колеги, днес сутринта един наглец нарочно мина близо до мен и ми одра колата с огледалото му, от средата на задната врата до половината на стопа.Боята не е одрана, но има гадна черта. Един колега ми препоръча да я изтъркам с препарат за стъкла, чертата почти изчезна, но боята на местата където съм търкал побеля.Пробвах веро с вода но белите петна не изчезват! Някои пишат, че с оцет ставало, но не смея да пробвам други неща да не я прецакам повече. Моля, да ми дадете мнение дали ще се оправи с оцет или да купя полир-паста за премахване на петна и одрасквания, или има и други варианти. Благодаря Ви,
    LZ1RCK

От: препарат за стъкла върху боята

Трябвало е още изначално с полир паста, помоли този , който ти е препоръчал "стъкления" препарат , да ти купи паста.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Мерси за отговора!
      Това значи ли че с паста ще се оправи? И каква да взема, само полир-паста или паста за запълване на драскотини и т.н.
      LZ1RCK

Коментар

Първоначално публикуван от Rado12 Преглед на мнение
        Един колега ми препоръча да я изтъркам с препарат за стъкла, чертата почти изчезна, но боята на местата където съм търкал побеля.Пробвах веро с вода но белите петна не изчезват! Някои пишат, че с оцет ставало....
        Препаратите за стъкла обикновено съдържат амоняк, който уврежда защитния слой на боята. Оцетът евентуално ще неутрализира амоняка, но дали ще ти оправи боята не знам. Ако ти се правят химични експерименти, мацни малко и виж какво се получава. С цветна полирпаста би трябвало да стане.

Коментар

А защо не отидеш в автомивка, където полират автомобили? Или направо при автобояджия? Тия хора с това си вадят хляба и ще си спестиш опитите в стил щура наука...
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от Rado12 Преглед на мнение
            Мерси за отговора!
            Това значи ли че с паста ще се оправи? И каква да взема, само полир-паста или паста за запълване на драскотини и т.н.
            Първо сподели каква е боята, цвят, лак , металик, всички покрития си имат различни пасти и бои за обработка след повреда, като твоята! Качи някоя снимка ако е възможно?
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Боята е черен металик, днес като я погледанах забелязах, че петната почти са изчезнали. Според мен с полиране ще се оправи !
              Само не знам каква паста да взема !
              LZ1RCK

Коментар

Преди месец кучето ми надра вратата, паста за зъби и мека кърпа и всичко е ОК. Иначе за по-професионално както са казали по-горе, полиране на автомивка или при бояджия.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X