Здравейте колеги, днес сутринта един наглец нарочно мина близо до мен и ми одра колата с огледалото му, от средата на задната врата до половината на стопа.Боята не е одрана, но има гадна черта. Един колега ми препоръча да я изтъркам с препарат за стъкла, чертата почти изчезна, но боята на местата където съм търкал побеля.Пробвах веро с вода но белите петна не изчезват! Някои пишат, че с оцет ставало, но не смея да пробвам други неща да не я прецакам повече. Моля, да ми дадете мнение дали ще се оправи с оцет или да купя полир-паста за премахване на петна и одрасквания, или има и други варианти. Благодаря Ви,
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
препарат за стъкла върху боята
Свий
X
-
От: препарат за стъкла върху боята
Трябвало е още изначално с полир паста, помоли този , който ти е препоръчал "стъкления" препарат , да ти купи паста.
-
Първоначално публикуван от Rado12 Преглед на мнениеЕдин колега ми препоръча да я изтъркам с препарат за стъкла, чертата почти изчезна, но боята на местата където съм търкал побеля.Пробвах веро с вода но белите петна не изчезват! Някои пишат, че с оцет ставало....
Коментар
-
А защо не отидеш в автомивка, където полират автомобили? Или направо при автобояджия? Тия хора с това си вадят хляба и ще си спестиш опитите в стил щура наука...Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rado12 Преглед на мнениеМерси за отговора!
Това значи ли че с паста ще се оправи? И каква да взема, само полир-паста или паста за запълване на драскотини и т.н.0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар