Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да разкарам слънцето от покрива на колата си ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да разкарам слънцето от покрива на колата си ?

Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнение
    Има и друг начин .При някои модели въпроса е решен със соларен люк захранващ вентилатора на парното.При достигане на определена температура в купето включва вентилацията.
    Това обаче не пречи на тавана да ти изпече тиквата за секунди, щот тя е по-близо до тавана, отколкото до вентилатора, поне моята.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Това значи ли че,мога да си облепя предния капак на джипа с черно карбоново фолио за да не се драска,основния е сив металик ?
      Защо трябва да е черно а не с цвета на колата ?
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        Дали?
        Аз пък си мисля, че е на цената на нов талон и сверка на рамата на канал.
        Аз пък не си го мисля, а съм сигурен!
        XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Първоначално публикуван от bReal Преглед на мнение
          Аз пък не си го мисля, а съм сигурен!
          "Носите в себе си:
          1-Двата талона (голям и малък)
          2-Платен данък за тази година + едно ксеро-копие на него
          3-Гражданската застраховка
          4-Снимки на колата от 4-рите страни, поместени всички в лист А4
          Изкарвате 2 броя. Едно за КАТ и едно за вас, като ще ви ударят печат на него за да се знае че е идентичен.

Отивате на гише "за регистрация на МПС" в КАТ
          и казвате: ЗА ДОБАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛЕН (2-ри) ЦВЯТ
          Давате всички документи които съм описал.
          И след като сте уточнили със служителя на гишето, какъв цвят
          искате да допълните. Плащате след това 5 лв на касата и ви изпращат с автомобила в "халето" за сверка дали всичко което е описано, отговаря.
          Следваща стъпка е на гишето за получаване на талоните.
          Предавате старите талони и всички документи до момента.
          Пращат ви да платите 18 лв (на касата,банката) и да се върнете с бележката, че сте платили.
          Оставяте единя лист А4 със снимките на МПС-то на тях,
          а на другия ви го връщат с печат.И изчаквате да ви дадът новите талони."
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            ...... Плащате след това 5 лв на касата.....
            Пращат ви да платите 18 лв (на касата,банката)....
            Именно, доооста далеч 600лв.
            XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Дробе, слагай покривна палатка и ще се родиш.
              ... хем безплатен хотел 7/24/365.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                Дробе, слагай покривна палатка и ще се родиш...
                Брях! Че тя на къщата ми изолацията е по-ефтина ....
                За тия пари мога да си монтирам щатно един мангал на таваня да вее с палмови листа.

Коментар

Моята информация е за цялостна промяна на цвета на колата, а не за добавяне на втори цвят. До 2-3 години един познат си взема кола за да я прави такси. Не беше жълт цвят и от него знам че за смяна на цвета искат такава сума.
                  Иначе за облепване на преден капак с карбоново фолио никакви проблеми. Имам познат с опел тигра. Предния му капак е с карбоново фолио от 3 години. До сега не са му правили никакви проблеми, а колата е сребърен металик.

Коментар

За смяна на цвят плащаш колкото да ти сменят талона,прави съм го 3-4 пъти до сега...
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
                      Моята информация е за цялостна промяна на цвета на колата, а не за добавяне на втори цвят. До 2-3 години един познат си взема кола за да я прави такси. Не беше жълт цвят и от него знам че за смяна на цвета искат такава сума.
                      Иначе за облепване на преден капак с карбоново фолио никакви проблеми. Имам познат с опел тигра. Предния му капак е с карбоново фолио от 3 години. До сега не са му правили никакви проблеми, а колата е сребърен металик.
                      Колега,да не бъркаш парите дето ги е оставил при бояджията с тези които е дал в КАТ...
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                        Колега,да не бъркаш парите дето ги е оставил при бояджията с тези които е дал в КАТ...
                        А бе пак е много, явно има и курбан за хаирлия на таксито в цената.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Снимките са правени по едно и също време, на едно и също място.

Без фолио

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06421.jpg
Прегледи:1
Размер:91.1 КБ
ID:5504852

с фолио

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06502.jpg
Прегледи:1
Размер:110.8 КБ
ID:5504855

В общи линии, нулев резултат

Коментар

Да, ама в единия случай си паркирал на Изток, а в другия на югозапад.

Лепни термометъра на тавана, ако можеш. Там евентуално ще е най-голямата разлика.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Какво значение има колко показва на тавана ако в колата след 2-3 часа на слънце температурата си е еднаква със или без фолио

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                                Какво значение има колко показва на тавана ако в колата след 2-3 часа на слънце температурата си е еднаква със или без фолио
                                Например че климатика ще изстудява по-бързо и с по-малко зор. То това е и смисъла. И 10 сантиметрова изолация да сложиш на покрива, тя все някога ще се стопли щом и през прозорците влиза светлина и пече. Само че в единия случай главата ти завира по-бързо и малко по-дълго, защото е на 10 сантиметра от тавана, пък той горещ.

И все пак, разлика от няколко градуса има, дори на таблото. Впрочем, какъв цвят ти беше колата?
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X