До: Песъкоструй-къде???
Дюзите са проблем. Правят ги от нещо свръхтвърдо. И компресорът трябва да е с много голям дебит.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пясъкоструене -къде???
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнениеКакъв е принципа? Като пулвелизатор ли?
Това обяснение е много схематично и елементарно, разбира се, но това е принципа. Останалото с малко ядене и повече акъл се донаглася, за да работи "уреда" оптимално!
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеКолега, за парите които ти искат ще си купиш компресор, пистолет и абразиви и ще си "издухаш" сам Варшавата.
Пясъкоструя е елементарен, като принцип на работа и направа!!!
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнениеСега звънях на хората във Враца-бил им мощен апарата и обшивката щяла да стане на...нищо.После и кит не бил ме спасявал.Интерсува ме дали на джипа газ 69 след песъкоструя имаше дефекти по ламарината.
поздрави!В понеделник колегата Мишо Петков ще кара неговия джип да го чистят там. На Варшавата ламарината е дебела и няма да й има нищо
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеКолега, за парите които ти искат ще си купиш компресор, пистолет и абразиви и ще си "издухаш" сам Варшавата.
Пясъкоструя е елементарен, като принцип на работа и направа!!!.Все пак корозията е проблем в светоен мащаб.
Остави коментар:
-
Колега, за парите които ти искат ще си купиш компресор, пистолет и абразиви и ще си "издухаш" сам Варшавата.
Пясъкоструя е елементарен, като принцип на работа и направа!!!
Остави коментар:
-
Сега звънях на хората във Враца-бил им мощен апарата и обшивката щяла да стане на...нищо.После и кит не бил ме спасявал.Интерсува ме дали на джипа газ 69 след песъкоструя имаше дефекти по ламарината.
поздрави!
Остави коментар:
-
При нас в Лозен човека натрупа планина пари и вече не му пука за пазарната цена на която върви вече услугата... циганска работа....., карай я във Враца, добре и евтино работят момчетата, за цяло ремърке за тир взеха 600лв, те даже имат и собствен превоз
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеСигма-Витес гр.Враца тел.092 4-12-97 и 0898509983 това е фирмата която ми изчисти и грундира джипа за 180лв. Мисля че взимаха по7лв.кв.м. за песъкоструене
Остави коментар:
-
Сигма-Витес гр.Враца тел.092 4-12-97 и 0898509983 това е фирмата която ми изчисти и грундира джипа за 180лв. Мисля че взимаха по7лв.кв.м. за песъкоструене
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от pe6o Преглед на мнениеСлед караулката за Калотина в ляво за Банкя след дваисет метра в ляво има портални врати вьтре има песькоструи и е голям мобилен номер-0889476158..Камо ли цялата кола
.Човека се казва Светльо
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от pe6o Преглед на мнениеСлед караулката за Калотина в ляво за Банкя след дваисет метра в ляво има портални врати вьтре има песькоструи и е голям мобилен номер-0889476158.
Остави коментар:
-
След караулката за Калотина в ляво за Банкя след дваисет метра в ляво има портални врати вьтре има песькоструи и е голям мобилен номер-0889476158.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Цанко Преглед на мнениеМоето шаси го закарах в София на песъкоструй и го направиха перфектно. Проблема е , че фирмата не се занимава с песъкоструене, а с продажба на песъкоструйна и бояджийска техника , компресори и др. Затова шефа рядко се навива на такива услуги. В моя случай например го комбинира с обучението на нов кадър - с един куршум два заека. А като цена ми излезна 300-400 лева.
Казаха ми , че преди време са песъкоструели купето на някакъв военен Блейзър и станало като ново.
Проблема е , че след песъкоструй трябва веднага да се обработи с цинк или нещо друго , защото веднага пожълтява и , ако се изчака повечко време или се намокри , задължително се налага употребата на ръждопреобразовател (на Вюрт е бял , като мляко и е супер).
Фирмата е Линкамп, ето линк: http://www.linkampbg.com/pstruene.htm
Ето какво беше шасито и какво стана.
Остави коментар:
-
Моето шаси го закарах в София на песъкоструй и го направиха перфектно. Проблема е , че фирмата не се занимава с песъкоструене, а с продажба на песъкоструйна и бояджийска техника , компресори и др. Затова шефа рядко се навива на такива услуги. В моя случай например го комбинира с обучението на нов кадър - с един куршум два заека. А като цена ми излезна 300-400 лева.
Казаха ми , че преди време са песъкоструели купето на някакъв военен Блейзър и станало като ново.
Проблема е , че след песъкоструй трябва веднага да се обработи с цинк или нещо друго , защото веднага пожълтява и , ако се изчака повечко време или се намокри , задължително се налага употребата на ръждопреобразовател (на Вюрт е бял , като мляко и е супер).
Фирмата е Линкамп, ето линк: http://www.linkampbg.com/pstruene.htm
Ето какво беше шасито и какво стана.
Последно редактирано от Цанко; 13-08-07, 23:55.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: