Здравейте,понеже ми се налага да възстановя стари хромирани повърхности(от метал),продава ли се в България боя,която да имитира хром(никел),но да не се разпада лесно!Защото пробвах с тези хром спрейчетата,докосна ли боята с пръст,остават отпечатъци и губи гланца и прилича на сребърен феролит(че и по зле!)Иначе,много скъпо,ще ми излезе да хромирам всички детайли-професионално!
Благодаря,предварително!Поздрави,Момчил!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хром боя в България-къде?
Свий
X
-
От: Хром боя в България-къде?
Продава се,но едвали ще ти хареса цената.Кам моторс дизайн,мисля се казва фирмата,боите са на Алса колорс.
ПП ето какво намерих набързо http://avtoservizi.avto.catalog.bg/a...s+design/32045Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
-
Дано да не е,хептен солена ценатаПървоначално публикуван от taran Преглед на мнениеЛинка е,да се свържеш с продавача
.Техния саит нещо не работи.Сетих се и за тези дето възстановяват рефлектори,там поне напрпаво ще ти ги боядисат.
Иначе,ти като си по на Ти с автотенекеджийството и боядисването,нанасял ли си с такава боя и възможно ли е нанасянето и с обикновен бояджийски пистолет(или с такъв за боя-металик),защото ако не се джурка,сигурно ще стане на отенъци?
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Бе не помня,но нещо над 200долаРа литъра беше.Не съм пръскал с такава боя.Има клипове из интернет,то направо обливаш детаилите,не ги пръскаш.Има и особености при подготовката.Това с пистолета с бъркалките е някаква легенда.Металика се пръска със съвсем нормален пистолет.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
200 долара...???Рекох ако е до 100-150 лева,хайде,ама то железорите не струват толкоз!Иначе,ако се заведат на професионалист който хромира,колко лева образно(горе долу) взема на кв.см?Иначе,благодаря за информацията,мислих,че се нанася с пистолет,с бъркалка!Благодаря,поне ще мога да си пръсна сам,ожуленото по калника и бронята!Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеБе не помня,но нещо над 200долаРа литъра беше.Не съм пръскал с такава боя.Има клипове из интернет,то направо обливаш детаилите,не ги пръскаш.Има и особености при подготовката.Това с пистолета с бъркалките е някаква легенда.Металика се пръска със съвсем нормален пистолет.Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Възможно е прахово боядисване наподобяващо хромиране. Така и не разбрах обаче дали се прави някъде в България. Трябва да се пита по фирмите за прахово. Там, където аз ходя, ми предлагаха нещо, което изглежда по-скоро сиво. Доколкото разбрах, технологията е с повторно прахово боядисване с прозрачна боя. Ето това е детайл "хромиран" прахово, мисля че добре се получава: http://www.classicmotorcycleparts.gb...296-x-972-.jpg
Коментар
-
Преди 2 седмици във фирма "Екогалваник" в Русе ми направиха едни детайли за катамарана. получиха се доволно. За цената ми е трудно да кажа, че се наложи само да почерпя http://www.ecogalvanic.bg/bg/home.php[I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]
Коментар
-
Дали е възможно да попиташ за конкретна цена на кв.см?Първоначално публикуван от nola Преглед на мнениеПреди 2 седмици във фирма "Екогалваник" в Русе ми направиха едни детайли за катамарана. получиха се доволно. За цената ми е трудно да кажа, че се наложи само да почерпя http://www.ecogalvanic.bg/bg/home.phpFiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Видях,че има опция "запитване",пратих им запитване за цената,няма нужда да питаш!Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнениеДали е възможно да попиташ за конкретна цена на кв.см?
Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар