Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хром боя в България-къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хром боя в България-къде?

Здравейте,понеже ми се налага да възстановя стари хромирани повърхности(от метал),продава ли се в България боя,която да имитира хром(никел),но да не се разпада лесно!Защото пробвах с тези хром спрейчетата,докосна ли боята с пръст,остават отпечатъци и губи гланца и прилича на сребърен феролит(че и по зле!)Иначе,много скъпо,ще ми излезе да хромирам всички детайли-професионално!Благодаря,предварително!Поздрави,Момчил!
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

От: Хром боя в България-къде?

Продава се,но едвали ще ти хареса цената.Кам моторс дизайн,мисля се казва фирмата,боите са на Алса колорс.
    ПП ето какво намерих набързо http://avtoservizi.avto.catalog.bg/a...s+design/32045
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Специално тази се нанася по много специфичен способ.За цената да не говорим.Боядисваха частично една Г-класа резултата беше впечатляващ.

Коментар

Колеги,на дадения линк,не видях цена!Ако е възможно,ще ми я напишете ли тук или на ЛС!?Иначе,със бояджийски пистолет(обикновен) ли се нанася?

Коментар

Линка е,да се свържеш с продавача .Техния саит нещо не работи.Сетих се и за тези дето възстановяват рефлектори,там поне напрпаво ще ти ги боядисат.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Линка е,да се свържеш с продавача .Техния саит нещо не работи.Сетих се и за тези дето възстановяват рефлектори,там поне напрпаво ще ти ги боядисат.
            Дано да не е,хептен солена ценатаИначе,ти като си по на Ти с автотенекеджийството и боядисването,нанасял ли си с такава боя и възможно ли е нанасянето и с обикновен бояджийски пистолет(или с такъв за боя-металик),защото ако не се джурка,сигурно ще стане на отенъци?

Коментар

Бе не помня,но нещо над 200долаРа литъра беше.Не съм пръскал с такава боя.Има клипове из интернет,то направо обливаш детаилите,не ги пръскаш.Има и особености при подготовката.Това с пистолета с бъркалките е някаква легенда.Металика се пръска със съвсем нормален пистолет.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                Бе не помня,но нещо над 200долаРа литъра беше.Не съм пръскал с такава боя.Има клипове из интернет,то направо обливаш детаилите,не ги пръскаш.Има и особености при подготовката.Това с пистолета с бъркалките е някаква легенда.Металика се пръска със съвсем нормален пистолет.
                200 долара...???Рекох ако е до 100-150 лева,хайде,ама то железорите не струват толкоз!Иначе,ако се заведат на професионалист който хромира,колко лева образно(горе долу) взема на кв.см?Иначе,благодаря за информацията,мислих,че се нанася с пистолет,с бъркалка!Благодаря,поне ще мога да си пръсна сам,ожуленото по калника и бронята!

Коментар

Разрови се из ретро раздела,там има повече за хромиране и никелиране.В класик-карс форума също има информация.

Коментар

Възможно е прахово боядисване наподобяващо хромиране. Така и не разбрах обаче дали се прави някъде в България. Трябва да се пита по фирмите за прахово. Там, където аз ходя, ми предлагаха нещо, което изглежда по-скоро сиво. Доколкото разбрах, технологията е с повторно прахово боядисване с прозрачна боя. Ето това е детайл "хромиран" прахово, мисля че добре се получава: http://www.classicmotorcycleparts.gb...296-x-972-.jpg

Коментар

Хмм,много добър е резултата!Въпросът е дали се предлага подобна услуга в България!?

Коментар

Преди 2 седмици във фирма "Екогалваник" в Русе ми направиха едни детайли за катамарана. получиха се доволно. За цената ми е трудно да кажа, че се наложи само да почерпя http://www.ecogalvanic.bg/bg/home.php
                        [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от nola Преглед на мнение
                          Преди 2 седмици във фирма "Екогалваник" в Русе ми направиха едни детайли за катамарана. получиха се доволно. За цената ми е трудно да кажа, че се наложи само да почерпя http://www.ecogalvanic.bg/bg/home.php
                          Дали е възможно да попиташ за конкретна цена на кв.см?

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                            Дали е възможно да попиташ за конкретна цена на кв.см?
                            Видях,че има опция "запитване",пратих им запитване за цената,няма нужда да питаш!

Коментар

Надявам се ще споделиш и с нас цената, която ще ти дадат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X