Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се лепи тази пластмаса ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Как се лепи тази пластмаса ... ?

Залепването, запояването и заваряването са различни процеси. Пластмасата също се заварява. Виж пусни си търсачката че нямам идея къде имам нещо. Ама ще е в хартиена книжка.

Коментар

Това за което говорим само тук му викат заварка и електроди. Така че давай да те водя че ми е интересна реакциата ти като видиш какво правят и на какво казват електрод (ще съм си приготвил фотото да те снимам в този момент - няма да е за изпускане гледката)
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ооох,има толкова много начини да се направи от друг материял.А и да се залепи,също може.С подходяща шина.Въпроса е колко ще струва и съответно-струва ли си?
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

охххх добреее сгреших и ме изядоха хиените

сигурно много от вас казват на копирната машина ксерокс въпреки че тя е тошиба или канон, а ксерокс е търговска марка станала нарицателно.

ясно ми е какво значи електрод, даже много ми е ясно, както ми е ясно на какъв принцип работи

затова написах и формулата на материала
          за да кажете какъв е този материал и дали изобщо подлежи на залепване и термообработка

щом е от термореактивна пластмаса явто този метод е безмислен
          ще пробвам с тръбата около корпуса да я запълня с DURAKRIL пък каквото стане
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да,де,ама облицивай със шина няк'ва,да държи...

Коментар

аз бих пробвал със пистолет за горещ въздух

Коментар

термореактивна пластмаса
                !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  !!!
                  К`во?
                  Тия пущини са два вида, термопластични и термореактивни. Първите като ги нагрееш се топят и после пак се надърват, а вторите като полимеризират веднъж и после най-много да ги запалиш но няма да се стопят...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение

щом е от термореактивна пластмаса явто този метод е безмислен
                    пробвай пък каквото стане....в крайна сметка нали струва 30Е
                    ------------------------------------
                    тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Понеже никой не каза, та PA означава че това е полиамид(Durethan, Grilon, Sniamid, Ultramid, Verton, Rilsan, Nylon, Grilamid, Vestamid). Има лепила които го залепват но при това натоварване, и при положение че дори оригиналния материал не е издържал е безмислено да се лепи, заварява и така нататък. Най добре си вземи ново ама не детайл, а помпа, и гледай да е колкото се може по малко пластмасова.
                      ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

До: Как се лепи тази пластмаса ... ?

Абе нищо не помага,вземай нова глава,само за има де,иначе пробвай да армираш с метална мрежа като я нагряваш с поялник и втъкнеш в пластмасата,след това намири подобна пластмаса,най добре от същия вид и я залей с нея..Ама при това налягане,едва ли ще те изкара много време..ПРобвал съм с Керхер и накрая броиш 80 лева за нова глава и на практика си с нова пароструйка..И един съвет ,не спирайте подаването на водата с пистолета,ами изключвайте захранването за да няма такива удари върху пластмасата..

Коментар

Първоначално публикуван от dinko_mm Преглед на мнение
                          Абе нищо не помага,вземай нова глава,само за има де,иначе пробвай да армираш с метална мрежа като я нагряваш с поялник и втъкнеш в пластмасата,след това намири подобна пластмаса,най добре от същия вид и я залей с нея..Ама при това налягане,едва ли ще те изкара много време..ПРобвал съм с Керхер и накрая броиш 80 лева за нова глава и на практика си с нова пароструйка..И един съвет ,не спирайте подаването на водата с пистолета,ами изключвайте захранването за да няма такива удари върху пластмасата..
                          Понеже виждам, че ти е първо мнение колега, гледай темите от кога са. Тази информация се съдържа във всяко мнение. Например, тази тема е отпреди 2 години. Сигурно колегата е решил въпроса отдавна.

Коментар

Аз пък го чета сега и ми е интресно!А може и други да имат подобен проблем!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X