Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиционен компресор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Експедиционен компресор.

Според мен ако се търси крайна надеждност най-правилна е схемата с компресор задвижван от двигателя както е показано на този сайт http://www.offroaders.com/info/tech-corner/project-cj7/project-cj7-onboard-air.htm.Реално ако двигателя ти е свършил бортирането на гума и каквито и да е ремонти на средата на нищото си губят смисъла преди отстраняване на аварията в двигателя .Мисля си че при дълги експедиций двиагтеля и окачването трябва да са едни от най-здравите възли от колата от което следва че при правилна експлоатация двигателя ще умре последен,от което пък си правя извод че при наличието на подобен компресор винаги ще има въздух в изобилие.Подходящо е да се вземе и един от компресорите на VIAIR за резерва и така ще си подсигурен от към наличие на въздух когато си поискаш.Само едно нещо ще затрудни монтажа на подобен компресор задвижван от двигателя и това е наличието на климатик просто ще се получат сумати ремъци и шаиби.
    Ако искаш да имаш тройно преосигуряване може да си набавиш и някои от нещата които предлага ето тази фирма http://www.powertank.com/има видео презентаций за това което могат тези резервоари мисля че ще бъдат полезни техния недостатък е само че са с определен обем и при свършване трябва да се търси станция за зареждане с CO2.
    Последно редактирано от Дявол Коледа; 29-01-10, 10:09.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Ето какво може подобен вид система за въздух

ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
        ........ако двигателя ти е свършил бортирането на гума и каквито и да е ремонти на средата на нищото си губят смисъла преди отстраняване на аварията в двигателя .....
        Не е баш така!
        Трудно се тегли джип без гуми

Коментар

Сега точно разработвам тази идея с помоща на колегата Veselinv,който попълни либсващите ми знания в тази насока,осигури ми бутилка-ресивер подходяща за двубуталния компресор на ТМАX с капацитет 110-120 литра в мин.,за целта ми предостави и тази схема за която го помолих,може да ти е от полза
          Не мога да намаля файла,моля модратор да го изтрие
          Последно редактирано от belata; 29-01-10, 10:48.
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...5%F1%E8&page=3
            Виж пост 45 Това ти трябва , щом е било на окачването на мерцедес може да рзчиташ на него . Проблема е , че трябва да му добавиш пресостат и бутилка, което не е сложно.
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
              Не е баш така!
              Трудно се тегли джип без гуми
              Така де за това съм дал варианти за преосигуряване,така че при всяко едно положение може да се разчита на наличие на въздух за оправяне на гума.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Сега точно разработвам тази идея с помоща на колегата Veselinv,който попълни либсващите ми знания в тази насока,осигури ми бутилка-ресивер подходяща за двубуталния компресор на ТМАX с капацитет 110-120 литра в мин.,за целта ми предостави и тази схема за която го помолих,може да ти е от полза
                ...
                Сега на сузуки сбирката ще нося какато винаги компресорчето, може да го тествате.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X