Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Техническа литература и документация за металообработващи машини
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Техническа литература и документация за металообработващи машини
Виж първо посоката на въртене . Много хора правят грешката да обърнат фазите за да обърнат посоката на лоста на съединителя и от там оставят съединителя да работи на сухо . Помпата е зъбна и работи само в правилната посока . Дай нещо мейл или скайп да ти пратя документацията . Имаше я качена на времето в Докс ама май изчезна .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ето линк към документацията на ц11 http://hosting-bulgaria.net/files/docs/C11MT.pdf
Коментар
-
mirko_97@abv.bg .Първата ми работа беше да проверя посоката но за съжаление не е от овал
Коментар
-
Имам СУ 323. снего ми дадоха и документацията на СУ 321 М (липсват някой страници но чертежите са всичките). sek.1 ако я икаш пиши на mihanikos@abv.bg .На моя струг му липсват гаиката на резбория вал и още някакъв чарк като легло преди нея. Знаете ли някой да продава резервни част?
Коментар
-
Здравейте, трябва ми табела за резби на Струг С11МВ - Троян. Убих се да търся поне една снимка за него. Ако някой може да ми прати снимки на табелата за резби бих била много благодарна!
Коментар
-
В пост 158 на 8-ма страница от настоящата тема съм я качил. И като картинка, и като PDF.Първоначално публикуван от milena88 Преглед на мнениеЗдравейте, трябва ми табела за резби на Струг С11МВ - Троян. Убих се да търся поне една снимка за него. Ако някой може да ми прати снимки на табелата за резби бих била много благодарна!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Здравейте, трябва ми документация за C8C струг. Работя от време на време на него, но искам малко по-обстойно да се запозная с него и неговите възможности.
Преди имаше кой да ми обеснява, но бях малак на 13,14 години не се впусках в сложни работи, но сега сам на 18 и имам желание да го изуча, а той така и така си седи, няма кой да работи на него.
Коментар
-
От: До: Техническа литература и документация за металообработващи машини
Здравейте търся малко инфо (Техническа литература и документация) за струг C 5 .Намерих във форума линк,но не е активен вече.Благодаря предварително за съдействието колеги.
Коментар
-
Колеги имам един въпрос към знаещите.Какъв е морза съответно диаметъра при основата на втулката за мъртвия център на струг С-10А?Благодаря предварително за отговорите.
Коментар
-
Днес ровейки из моите архиви си намерих тези три учебника . Машинни елементи от 1958 година ; Металорежещи машини от 1955 година и Хидро и пневмо машини и задвижвания от 1990 година . Това последното е писано (преписано)
от трима професори има милиони формули и е доволно сложно за разбиране . Другите два учебника са написани от инженери и особено машинните елементи са написани на много достъпно ниво . Някой има ли желание да помага със сканирането ?Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар