Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Техническа литература и документация за металообработващи машини

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Техническа литература и документация за металообработващи машини

Зарежи какво пише това е СУ 400 и то от първите модели някъде около 1977 година . Имам го паспорта . Възможно е някога малка серия да са произвели в ЗММ София или Троян и да са с индекс само С .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Е на тоя работих десетина години Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6140.jpg
Прегледи:1
Размер:177.9 КБ
ID:5548643Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM6141.jpg
Размер:144.2 КБ
ID:5548644 Тая снимка е от нета на малко по новия модел . Изпратил съм ти паспорта . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:p_16364600.jpg
Размер:196.9 КБ
ID:5548645

Коментар

Благодаря ти много,колега.Днес разпечатах паспорта и след нова година ще разглобим скоростна кутия като разбира се няма да забравя да направя снимки,все на някой с подобен проблем ще помогнат.

Коментар

Колеги, необходима ми е документация за струг С10М ако има някой нека я качи тук, или я изпрати на alpinsie@abv. Ще черпа!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнение
            Благодаря ти много,колега.Днес разпечатах паспорта и след нова година ще разглобим скоростна кутия като разбира се няма да забравя да направя снимки,все на някой с подобен проблем ще помогнат.
            По принцип тези стругове са неубиваеми . При серията СУ е избегната една от детските болести на С серията рейката на супортната кутия е с много по здрави зъби .
            Първоначално публикуван от crist Преглед на мнение
            Колеги, необходима ми е документация за струг С10М ако има някой нека я качи тук, или я изпрати на alpinsie@abv. Ще черпа!!!
            Имам ги някъде то и тука в темата ги има .

Коментар

Не я намирам тук и ще бъда много задължен ако ми услужите. Струга който закупих е С 10М стар модел и има проблеми почти във всички възли /ел инсталация, скоростна кутия, супорти и задно седло/

Коментар

Здравейте колеги много ми трябва електрическа схема на ФУ 320. Paun.isov@gmail.com Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от crist Преглед на мнение
                  Не я намирам тук и ще бъда много задължен ако ми услужите. Струга който закупих е С 10М стар модел и има проблеми почти във всички възли /ел инсталация, скоростна кутия, супорти и задно седло/
                  И на мен ми трябва схема на скоростната кутия точно за този модел.

Коментар

Здравейте ,на някой намира ли му се техническа документация за фреза ФУ250. Интересуват ме по точно зъбните колела за автоматично задвижване на надлъжния сепорт, липсва кутията и работи само с ръчно задвижване. Предварително благодаря.

Коментар

Нищо не мога да открия за модела. На моя даже и таблицата за резбите я няма и доб
                      ре че помня настройките на някои стандартни реэзби

Коментар

може ли отново да качите техническата документация за струг ц5

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Завода в Троян това лято го нарязаха така че там вече и спомен от машиностроене няма . Имам една книжка за старите С 11 М и С 11 В казвай къде да ти я пратя . По същество стария и новия модел се различават само външно в дизайна .
                          Колега,моля да ми изпратите и на мен тази документация на m.kostadinov@mail.bg
                          Ще Ви бъда благодарен.

Коментар

Здравейте,попаднах на колекция от видео уроци по стругарско майсторство:http://www.youtube.com/watch?v=o7Y8ilkENXo
                            На мен,като начинаещ,много ми харесаха.Особено номера с яйцето.Надявам се да са от полза и на други като мен.

Коментар

ОН 253 отказа хидравликата .Някой да има ръководство ,схеми .
                              Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                              Grand 3.1TD
                              0898 620 306 Стоян

Коментар

Здравейте колеги имам струг с11мб но му няма страничния капак някой има ли чертеж на капака за да си направя и да го монтирам.
                                Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X