От: Как се нарязват резби на струг
Дървени клинчета и аз слагам. Това приспособление е много хубаво за по-дълги детайли. Аз до сега не съм работил детайли, които да излизат повече от 50-тина см.
Моя струг е поставен в гаража до вратата и ако излиза нещо повечко се налага да отворя вратата.
					Дървени клинчета и аз слагам. Това приспособление е много хубаво за по-дълги детайли. Аз до сега не съм работил детайли, които да излизат повече от 50-тина см.
Моя струг е поставен в гаража до вратата и ако излиза нещо повечко се налага да отворя вратата.

По закона на гадостта почна ли да подреждам от някъде се изсипват поне пет човека с работа за вчера и за капак се разваля и някоя машина
 По закона на гадостта почна ли да подреждам от някъде се изсипват поне пет човека с работа за вчера и за капак се разваля и някоя машина  Айде и от мен една гяволия . Едно универсалче 85 мм с две бази . Може да се ползва за захват на различни детайли в големия универсал  да държи инструмент в пинолата и с държател да държи инструмент и на фрезата .
 Айде и от мен една гяволия . Едно универсалче 85 мм с две бази . Може да се ползва за захват на различни детайли в големия универсал  да държи инструмент в пинолата и с държател да държи инструмент и на фрезата . 

Коментар