Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Третиране на ламарина след кипнал акумулатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Третиране на ламарина след кипнал акумулатор

Днес в разговор с колеги възникна въпроса с какво се третират ламарините след изкипяване на акумулатор. Какви мерки могат да се вземат преди да се е наложила намесата на тенекеджия?
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Третиране на ламарина след кипнал акумулатор

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
    Днес в разговор с колеги възникна въпроса с какво се третират ламарините след изкипяване на акумулатор. Какви мерки могат да се вземат преди да се е наложила намесата на тенекеджия?
    Сода за хляб и обилно вода. После по каналния ред - грунд, боя.

Коментар

Достатъчна е една по-обстойна водоструйка. След това - зависи какво се покаже след миенето.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И на ферозата, и на тераното - измиване на двигателния отсек с водоструйка, с наблягане около акумулатора. След изсъхване - телена четка на бормашина.

На ферозата съм с Protekta 3 в 1, а на тераното - ръждопреобразовател на WURTH и черна боя "MrBricolage" 2 в 1 отгоре

Засега и на двете си седи все едно вчера е боядисано. Ако текущият ти акумулатор е що-годе добър клас, с надеждни клапанчета и тем подобни, няма да кипне повече. На ферозата съм с BOSCH Silver на незнайни години (дойде си с нея). а на тераното със син BOSCH - японски размер на една година. От тях не е излизала и капчица до сега, но пък и не са виждали особен зор, като изключим клатенето и накланянето по сокаците.

Не прави грешката там да мажеш с разни битуми или гумени истории. Ще изглежда добре, обаче ще се усетиш че отдолу продължава да гние чак като станат дупки.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Разлях нов Монбат - близо половин литър изтече, чисто нов, карах го към колата, на която да го сложа...
          Та акумулаторджиите като закарах за заверка на гаранцията и наливане на киселина казаха обилно с вода и сода за хляб... содата още не съм я ръсил, но пък чистих много обилно с вода... направо с водоструйката в багажника
          ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X