Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за смяна на лагери на ъглошлайф Sparky

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за смяна на лагери на ъглошлайф Sparky

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
    Ами ако имаш въпроси нещо за ремонтите ще помагам с каквото мога
    Благодаря за което. Ще имам в предвид, но конкретните ремонти са тривиални. Флекса е за нови четки и четкодържател/и (не моня дали беше общ), който трябва да взема от изгорелия. Едната бормашина - за бутон, а другата май пак беше за четки, но съм забравил вече. Просто все не стигам до тях.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
      Не е и вредно защото повечето шлаифове вече имат специални системи за защита от прах.Не случаино никаде в гаранционната карта не пише че неможе да се ползват диамантини.Както казах даже Спарки на модела MBA2500PV даваха и по една диамантина 230мм в куфара,а те добре си знаят интересите
      Да ама в гаранционната карта на спарки пък пише че машината е предназначена само за метал.Иначе чао гаранция-вече проверено.
      П.С. Така е при повечето.Освен този цитирания модел да нещо специален.
      Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Както казах аз се изхранвам от продажба и ремонт точно на ръчни ел.инструменти.Продавам SPARKY,MAKITA i DeWALT.Смело мога да твърдя че никъде в гаранционната карта не пише че ъглошлаифа е само за метал.По скоро пише така ''предимно за метал''.Не случаино дисковете се делят на два вида.За метал и за неметал.После вече се избира дали диска да е за рязане или за шлаифане.Просто търговеца които не ти е признал гаранцията е бил леко некоректен

Коментар

Благодаря на JORO-pz и sparkybg.

В магазина на втори етаж на колоните на Пиротска (до бул. Ботев, в безистена около трамвайната спирка посока опълченска) с второто си ходене ги уцелих в работно време. Резултатът от ШпИонажа- повечето ротори са с резба. Разбира се, както и писа JORO-pz резбата е нормална. Това с "лявата резба", което бях писал- голяма глупост е всъщност, голяма излагация от моя страна...

Методът по отвиване, в случай че на някого му се наложи, (и няма време и условия да ползва специализиран сервиз), и се чуди е: роторът се стяга (осторожно) в менгеме, патронник, универсал и т.н. помощно устройство на разположение. Дванадесетостенен ключ (звездогаечен) 13мм се нанизва на пиньона и се развива (по посока обратна на часовниковата стрелка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X