Здравейте, имам С404Т, обслужих го като му смених всички лагери в скоростна, супортна и тн. Не съм пипал шпиндела. Нови тръбички медни сложих и сега имам следния проблем- теч на масло между шпиндела и фланеца. Оказа се, че трябва да примачкам новата тръба която служи за смазване на лагаре отгоре. Направих нова която "затапих" накрая и над дупката за лагера направих отвро Ф 0.8, но уви теча остава.
Гн Гогов ми обясни че има отвор в лагерното тяло който служи за изтичане на маслото и навярно може да е запушен. Не искам да свалям шпиндела, защото отклонението което дава с "метода с дъска да вдигаш универсала" дава отклонение 2 стотни. Може ли някакви съвети от хора които са имали подобен проблем?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Гн Гогов ми обясни че има отвор в лагерното тяло който служи за изтичане на маслото и навярно може да е запушен. Не искам да свалям шпиндела, защото отклонението което дава с "метода с дъска да вдигаш универсала" дава отклонение 2 стотни. Може ли някакви съвети от хора които са имали подобен проблем?
Благодаря предварително на отзовалите се!
Коментар